Másfél évre vagyunk a Black Myth: Wukong megjelenésétől [VIDEO]

A Game Science kitűzte, hogy mikor érkezik a Nyugati utazásra épülő játéka (és addig el kell döntenie a stúdiónak, hogy mire adja ki majd).

 

A Black Myth: Wukong egy Unreal Engine 5-re épülő akció-RPG lesz, amiben egy teljesen új kaland vár ránk. Útnak eredünk, és lényeges lesz, hogy megmaradjon a Wukongéhoz hasonló ártatlan szív még a nyolcvanegy kihívás leküzdése után. Sun Wukong története nem csak a karakterről szól, hanem ennél többet mond el. Tény, hogy főszerepet játszik, de ő csak egy kis része az egész eleven világnak, ugyanis a Nyugati utazásban rengeteg érdekes karaktert és elgondolkodtató párbeszédet találhatunk, nem beszélve a burkolt sötétségről. Tapsolunk, amikor Wukong legyőzi az úgynevezett „gonosztevőket”, de kik is ők valójában? Miért fordulnak hőseink ellen? Ravasz tündérek, brutális szörnyek, szerelmes urak vagy gyáva istenek is lehetnek.

A Game Science szerint a kiváló grafika, a megfelelő részletesség, a magával ragadó harcok és a sztori jóvoltából megelevenedik a keleti fantáziavilág ahelyett, hogy csak néhány főszereplőt képzelne el benne a stúdió. Ez egy tágas, vad, romantikus világ, amelyet átjár a fantázia és a titokzatosság, mégis igazán valóságosnak tűnik. A sötét éjszaka szúrós szemeket adott nekünk, ezeket fogjuk használni, hogy felfedezzük a sorsunkat. Yaoguai lelke szabad lesz.

A stúdió amúgy április elsején döntött úgy (ennek is már több mint hat éve), hogy egy nagy játékot akarnak összehozni. Hat évvel előtte pedig hevesen vitatkoztak arról, hogy Sun Wukong hová tart Buddhasága után. Összesen tizenkét év, az elkötelezettségükből végül malőr lett. Számtalan túlórázós, kimerült éjszakán, félig tréfásan kérdezték maguktól, hogy létezik-e a Game Science. Sok mindent megkérdőjeleztek (a többi játékuk szórakoztatóbb-e, inspirál-e minket az ő munkásságuk…), de bíznak a projektükben.

A Game Science egy új videót tett közzé, amiben a kínai újévet ünneplik (ekkor közel kétmilliárd ember kel útra, hogy egy hétig a családok együtt tudják tölteni azt a hetet még a Kínában nagyon súlyos pandémia ellenére is), és ebben megerősítette a stúdió, hogy a Black Myth: Wukong 2024 nyarán érkezik. Jelenleg csak a PC van célplatformként bejelentve.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu