Kurrens-gen frissítést kap a Shadow Warrior 3 [VIDEO]

A Shadow Warrior 3: Definitive Edition új játékmódokat, nehézségi szinteket és jobb teljesítményt hoz magával.

 

A Devolver Digital és a játékot fejlesztő Flying Wild Hog bejelentette, hogy két hét múlva itt a Shadow Warrior 3 feltuningolt változata, és akinek megvan már az alapjáték, ne lepődjön meg, ha lát majd egy nagy frissítést, ugyanis ingyenes frissítés formájában érkezik, és eközben a kurrens-gen konzolokra, tartalmilag bővített formában is kijön a játék. A Shadow Warrior 3: Definitive Edition a gyors tempójú lövöldözés, a durva közelharc és a látványos free running keveréke egy mitikus japán birodalomban. Teszteljük képességeinket az új Survivor módban, érkezik a New Game+ játékmód, de a Hardcore nehézségi szinten is érdemes lesz a sárkánnyal vigyázni.

A fő sztori befejezése után elérhető Survival Mode egy új játékmód, amely három új harci arénából áll, és órákig tartó új játékmenetet biztosít. Akik végig tudják küzdeni magukat, három új fegyverskint kapnak. A Chapter Select menü segítségével visszamehetünk a múltba, ugyanis újrajátszhatjuk a régebbi pályákat, hogy összegyűjtsük a hiányzó fejlesztéseket, így újra átélhetjük Lo Wang legvarázslatosabb pillanatait. A New Game Plus új módot kínál a Shadow Warrior 3 sztorijában az akció átélésére. Új kihívások, jutalmak és skinek várják, hogy Lo-Wang megkapja a hőn áhított önbizalom-növelést.

Az új Hardcore nehézségi fokozat a Shadow Warrior 3 eddigi legintenzívebb, büntető verzióját kínálja. Nem a gyenge szívűeknek való. Éljük az életünk a Hero módban egy kihívást jelentő módosítóval, amely korlátozott számú respawnra rövidíti Lo Wang életét. Többet úgy szerezhetünk, ha látványos kivégző mozdulatokat használunk, de ha elfogynak a respawnok, akkor nulláról kell kezdenünk. A PlayStation 5 és az Xbox Series frissítéseket kap. PS5-ön a DualSense révén a haptikus visszajelzés és a kontroller hangszórójának támogatását láthatjuk. Választhatunk a gyors tempójú, 60 FPS-t biztosító megjelenítési mód, illetve a 4K felbontásra felemelt, 30 FPS-en futó mód között.

A Shadow Warrior 3: Definitive Edition február 16-án jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam), PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu