Hamarosan itt a Diablo IV nyílt bétatesztje! [VIDEO]

Az Activision Blizzard közölte, hogy mikortól próbálhatjuk ki az új Diablót, ami talán nem lesz annyire kizsákmányolóan telepakolva monetizációval, ahogy a Diablo Immortal (de nagy eséllyel hiú ábrándokat kergetünk…).

 

A Diablo IV nyílt bétája a prológusot, illetve a teljes első felvonást (Act) tartalmazza. Az első zónát, a Fractured Peaket a saját tempónkban fedezhetjük fel. A Blizzard a 25-ös szintig engedi a fejlődést, annál feljebb pedig nem lehet menni. A területen az összes fő- és mellékküldetés elérhető lesz. Viszont ha megvesszük a játékot, újra kell majd kezdenünk az egészet, így nincs mód folytatni ott, ahol abbahagytuk, ám lesz egy korai hozzáféréses periódus is, amit ki kell emelnünk.

Szóval a nyílt béta március 24-étől 26-áig fog tartani az összes platformon, ám többet is jászhatunk az előrendelés esetén. Ha ezt megtesszük, további napokat kapunk, ugyanis így már március 17-étől 19-éig játszhatjuk a Blizzard következő játékát, és a két hétvége között lesz mód ott folytatni, ahol abbahagytuk. Mind a két tesztidőszak során érdemes lejjebb adni az elvárásainkból, mert a Blizzard szerint teljesítménybeli problémák lesznek, a szerverrel adódhatnak bajok (mivel a Diablo III után itt is kötelező az internetkapcsolat, mert így akarják a kalózkodást, hosszabb távon a játék megőrzését megakadályozni), és akár egy bugfesztivál is lehet az egész.

A Blizzard ettől függetlenül várja a visszajelzéseket, hogy az utána még rendelkezésre álló kicsivel több mint két hónapban javítani tudjon az élményen. Az biztos, hogy a karakteralkotásnak a jelenetekben is szerepe lesz, ugyanis dinamikusan módosulni fog a karakterünk kinézete bennük attól függően, hogy mit viselnek. Február 28-án a Blizzard YouTube és Twitch csatornáján, magyar idő szerint este nyolckor Art Peshkov (a vezető világtervező), Meng Song (vezető rendszertervező) és Joe Shely (a rendező) egy közvetítésben a Stronghold és a páncélzat rendszereiről fog beszélni a nyílt béta mellett.

Aki esetleg több mint 500 ezer forintot szeretne költeni egy 26″-os (66 centis) Inarius prémium szoborra (ami 1100 dollár, de ebben nincs ott a vámköltség…), a Blizzard Gear oldalán megveheti. Brian Fay és Laurent Pierlot faragta, Lewis Villamar pedig kézzel festette őket. A Diablo IV június 6-án fog megjelenni cross-play-jel PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Battle.net), PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: Gematsu, WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu