Gran Turismo 7: érkezik a PlayStation VR2-es támogatás [VIDEO]

A Polyphony Digital a játék 1.29-es frissítésével nem csak így bővít: tartalmilag más újdonságokat is hordoz a februári update.

 

A franchise weboldalán olvashatjuk, hogy mekkora is tartalmilag az 1.29-es frissítés. Öt autó jön (Citroën DS 21 Pallas ’70, Honda RA272 ’65, Italdesign EXENEO Vision Gran Turismo Street Mode, Italdesign EXENEO Vision Gran Turismo Off-road Mode, Porsche 911 Carrera RS (901) ’73), megérkezett a Grand Valley Highway 1 pálya (5099 méter hosszú, 97 méteres szintkülönbség, 18 kanyar, és 995 méteres a leghosszabb egyenes), ami új külsőt kapott a Gran Turismo 7-ben, és a mindössze két kilométeres déli (South) konfigurációban még nagyobb szintkülönbség vár a versenyzőkre.

A Drift Photography új fényképező funkció, ami tutorialt ad, és elérhető lesz kapásból a frissítés telepítése után, így könnyedén megtanulhatjuk, hogy miképp kell profi driftelő képeket csinálni. Csak kövessük a képernyőn feltüntetett tanácsokat, ahogy driftelnek a kanyarodás során. A legfontosabb bővítés mégis a PlayStation VR2 teljeskörű támogatása. Online versenyeken és a 2P Split Screen (osztottképernyős mód) kivételével minden módban használhatjuk. PSVR2-exkluzív lesz a VR Showroom is, ahol eltérő környezetekben és megvilágítási feltételekkel nézhetjük meg az autóink magas felbontású modelljeit. A szemünket követi a technológia, így ahová nézünk, ott nagyobb felbontásban renderel a játék, és mellé 3D-s audio támogatás is van, ami az immerziót javítja.

Végezetül itt van a korlátozott ideig (március végéig) elérhető esemény, a Race Together, ahol mindenki versenyezhet a mesterséges intelligenciával, a Gran Turismo Sophy-val, amit a Polyphony Digital a Sony Interactive Entertainmenttel és a Sony AI-val közösen készített. A világtérkép jobb felső sarkában található banneren keresztül érhetjük el, és a játék PlayStation 4-es verziójából kimarad. El kell érni a hatos gyűjtői szintet (Collector Level 6). Négy pályán versenyezhetünk akár több MI-pilótával, vagy akár 1v1 futamot is játszhatunk a gép ellen, és eközben emoticonokkal fogja magát kifejezni.

A Gran Turismo 7 frissítése három videót is kapott (a bemutató mellett az Italdesign autóit, illetve a Gran Turismo Sophy is látható).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu