Az összes Ubisoft Prince of Persia játék most bombaáron kapható a STEAM-en!

Ha szereted az akció-kalandjátékokat, akkor most itt a lehetőség, hogy megvásárold az összes Ubisoft Prince of Persia játékot egy csomagban a STEAM-en. Az Ubisoft most egy fantasztikus ajánlattal állt elő, hogy az összes játékot egy csomagban kínálja a játékosoknak. Fedezd fel újra a perzsa herceg legendás kalandjait a modernizált játékmenettel és az izgalmas új elemekkel kiegészítve. Ne hagyd ki ezt az alkalmat, hogy újra átélhesd a Prince of Persia játékokat, amelyek már évtizedek óta az akció-kalandok rajongóinak kedvencei!

 

Az Ubisoft újabb fantasztikus akciót hozott össze a játékosok számára a Steamen, amelynek keretében az összes, kizárólag az Ubisoft által fejlesztett Prince of Persia játék megvásárolható egy csomagban. Az öt játék magában foglalja a Prince of Persia, a The Forgotten Sands, a The Sands of Time, a The Two Thrones és a Warrior Within játékokat.

Ez az ajánlat egy fantasztikus lehetőséget kínál minden játékos számára, hogy átéljék a Prince of Persia kalandjait. Az összes játék fantasztikus grafikával és játékmenettel rendelkezik, amelyek mind a Prince of Persia játékok nagy hírnevéhez hozzájárultak.

A Prince of Persia játékok már évtizedek óta rajongói körökben ismertek és kedveltek, és most minden játékos számára elérhetőek egy fantasztikus áron. A játékok során a játékosok a perzsa herceget irányíthatják, akinek számos akadályt kell leküzdenie, hogy megmentse a királyságot és a szerelmét.

A játékmenet magában foglalja a harcot ellenfelekkel, az akadályok átugrását és a falakon való futást, valamint az idő manipulációját is. Az újabb játékok számos újítást tartalmaznak, beleértve az új karaktereket és a folyamatosan változó játékmenetet.

Az Ubisoft által fejlesztett Prince of Persia játékok mind nagyon népszerűek voltak az elmúlt évtizedekben, és a játékfejlesztés történetének egyik legnagyobb hatású játékai közé tartoznak. A játékok története és karakterei ikonikusak lettek a játék világában, és ma is nagy hatással vannak a játékiparra.

Az összes Prince of Persia játék most együtt vásárolható meg a Steamen 8,95 €-ért (kb. 3400 Ft-ért), ami egy nagyon jó ajánlat minden játékos számára. Az akció egy hétig tart, így van elég idő azoknak, akik még nem játszották ezeket a játékokat, hogy megszerezzék őket egy nagyon jó áron.

A Prince of Persia játékok egy fantasztikus kalandot ígérnek minden játékosnak, aki szereti az akció-kaland játékokat. Az összes játék magában foglalja a klasszikus játékmenetet és történetet, amelyek hosszú időn át szórakoztatták a játékosokat, és az újabb játékok frissített grafikával és játékmenettel rendelkeznek.

A Prince of Persia játékok világa és történetei számos elemet kölcsönöznek a perzsa kultúrából és mitológiából, amelyeket az alkotók ügyesen kevernek az akció-kalandjáték elemeivel, így megteremtve a játékok egyedi hangulatát és varázsát.

Az akció keretében a Prince of Persia sorozat összes játéka most csak 8,95 €-ért vásárolható meg a Steamen. Ez egy nagyon jó ajánlat azok számára, akik szeretnének visszautazni az időben, és újra átélni a Prince of Persia kalandjait.

Ha további érdekességekre vagy információkra lenne szükséged a Prince of Persia játékokkal kapcsolatban, ajánljuk figyelmedbe a The Geek oldalán megjelent cikkünket, amely az egyik legismertebb perzsa arisztokratáról, a Prince of Persia karakteréről szól.

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy megszerezd az összes Prince of Persia játékot egy nagyon jó áron, és élvezd a kalandokat a perzsa herceggel! Az akció még csak egy hétig tart, így sietned kell!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu