Az Xbox kiadta új, „szuper zöld” kontrollerét!

TECH HÍREK – A játékosok mostantól hozzájuthatnak a Microsoft vidám és élénk színű új, Velocity Green néven futó Xbox-kontrolleréhez.

 

 

A Microsoft kiadta a vadonatúj Velocity Green kontrollert. Ez a legújabb Xbox Series X/S vezeték nélküli kontroller, így hét variáció közül választhatnak a rajongók.

Az Xbox Series X kontroller 2019-ben mutatkozott be, a konzolok új generációja 2020 novemberében jelent meg: míg a vezeték nélküli vezérlő standard fekete és fehér változata várható volt, a Microsoft a megjelenéskor a Shock Blue vezérlő lehetőségét is hozzáadta.

Tekintve, hogy a cég milyen nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy színes kontrollerek széles választékát hozza létre az Xbox One-hoz, csak idő kérdése volt, hogy a Series X/S is megkapja ugyanezt a kezelést. 2021 februárjára megérkezett a Pulse Red vezeték nélküli kontroller, és hamarosan további változatok következtek. Végül az Xbox Design Lab is frissült, hogy kiszolgálja azokat, akik több változatosságra vágynak a következő generációs kontrollerekben.

A vezérlő Velocity Green változata különösen találó, mert illik a márkához. Bizonyos értelemben meglepő, hogy a Shock Blue verzió vált elérhetővé a megjelenéskor, amikor a zöld sokkal inkább a márkához kapcsolódik. A legtöbb más kontroller-változathoz hasonlóan a játékosok ezt az új típust is 64,99 dollárért vásárolhatják meg világszerte. Pontosan ugyanolyan, mint a többi next-gen vezeték nélküli kontroller. Ugyanaz a teljesítmény is várható tőle. Akár 40 órás akkumulátor-üzemidővel, texturált markolattal és a hibrid D-paddal érkezik. PC-s és mobil eszközökkel is használható.

Ha ez nem lenne elég, úgy tűnik, az Xbox is nagyon ráhajtott a Velocity Green színre, hiszen azt ajánlja a rajongóknak, hogy rendeljék elő a hozzá illő kapucnis pulóvert is, ami várhatóan március 22-től lesz kapható.

A rajongók a Twitteren fejezték ki izgatottságukat, imádják az új dizájnt. Ugyanakkor, ha valakinek kicsit több pénz áll rendelkezésére, a nap végén az Xbox Design Labban megtervezheti pontosan azt a kontrollert, amit szeretne.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu