Kiszivárgott volna az első kép az új Xbox kontrollerről?!

TECH HÍREK – Egy kiszivárogtató posztolta a látszólag első képet az új Xbox kontrollerről, amely még ebben a hónapban megjelenik.

 

 

Az Xbox hamarosan egy új Velocity Green kontrollert dob piacra egy Twitter kiszivárogtató szerint. Az élénk új színváltozat mintha visszautalna az Xbox eredeti színvilágára. Talán az online kontroller testreszabási eszköztől, a Design Labtől kölcsönöz néhány ötletet. Az új kontroller a pletykák szerint a következő hetekben jelenik meg.

Az Xbox az év során rendszeresen ad ki új kontrollereket: a legutóbbi változat a Stellar Shift kontroller volt, amely, mint minden új Xbox kontroller, kompatibilis az Xbox Series X/S, az Xbox One készülékekkel, illetve a PC-vel.

Az új vezérlőt billbil-kun szivárogtatta ki a Twitteren. Ő arról ismert, hogy játéktechnikai ajánlatokat tweetel. Időnként korai ízelítőket oszt meg a közelgő játéktechnológiákról. Olyanokról, amelyeket a gyártók még nem adtak ki. Sőt, egyes esetekben hivatalosan még be sem jelentettek. Billbil-kun egy részben elmosódott képet tweetelt egy új Xbox-kontrollerről, amelyet február 28-i megjelenésre szánnak. A „Velocity Green” színváltozatú kontroller 59 euróért, azaz körülbelül 63 vagy 64 amerikai dollárért kerül majd a kiskereskedelembe, ami nagyjából egy nem Elite Xbox kontroller átlagos árát jelenti.

Az új kontroller elsősorban élénk neonzöld színű, amely a klasszikus zöldre emlékeztet, amelyhez az Xboxot már régóta, a megalakulása óta társítják. Az alján lévő panel, ahol az akkumulátor található, tiszta fehér. A vállgombok és a ravaszok pedig fekete színűek, akárcsak a vállgombokat áthidaló bélés. A vezérlőbotok ugyanolyan élénkzöldnek tűnnek, mint a vezérlő többi része. A D-pad és az előlapi gombok ugyanolyan fekete árnyalatúnak tűnnek, mint a ravaszok és a vállgombok.

A Velocity Green kontroller úgy néz ki, mintha némi inspirációt merített volna az Xbox Design Labból, a hivatalos Xbox kontroller testreszabási eszközből, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a saját kontrollerüket az alapoktól kezdve bármilyen színösszeállítással és tartozékkal megépítsék, bár magasabb áron.

Úgy tűnik, hogy a játékosoknak egy olyan kontrollert kínálnak, amely a Design Lab egyedi alkotásainak stílusában készült, anélkül, hogy ki kellene fizetniük az egyedi kontroller valamivel magasabb árát. A Microsoft hivatalosan még nem jelentette be az új kontrollert, vagy akár csak utalt a létezésére. De mivel a megjelenés dátuma nemsokára itt van a sarkon, a következő napokban várható egy hivatalos bejelentés.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu