Hatalmas bejelentés: a The Last of Us multiplayer játék nem csak PS5-re lesz elérhető!

A Naughty Dog egy új álláshirdetése arra utal, hogy a The Last of Us multiplayer játék nem csak PS5-re, hanem PS4-re is elérhető lesz a jövőben. A The Last of Us egyike a legnépszerűbb videojáték-franchise-oknak, amelynek népszerűsége tovább nőtt az HBO sikersorozatának köszönhetően. A rajongók már nagyon várják, hogy mit tartogat számukra a fejlesztő a játék univerzumában.

 

A The Last of Us Part II 2020-ban jelent meg PS4-re, és hatalmas sikert aratott a kritikusok és a játékosok körében egyaránt. A játék eredetileg tartalmazott volna egy multiplayer módot is, amely a The Last of Us első részének Factions nevű online játékmódjára épült volna, de ez végül kimaradt a végső változatból. A Naughty Dog azonban később bejelentette, hogy dolgozik egy önálló multiplayer projekten, amely a The Last of Us világában játszódik.

Eddig nem sokat tudunk erről a titokzatos multiplayer játékról, de most egy friss álláshirdetés talán árulkodó lehet. A Naughty Dog egy „Társult Multiplayer Minőségbiztosítási Tesztelőt” keres honlapján, akinek az egyik követelménye az, hogy „működő ismerete legyen a PS4 és PS5 rendszereknek”. Ez arra utalhat, hogy a multiplayer játék nem csak az újgenerációs konzolra, hanem az előző generációs PS4-re is meg fog jelenni.

Ez nem lenne meglepő lépés a Naughty Dog részéről, hiszen a PS4 még mindig óriási felhasználói bázissal rendelkezik, és sokan még nem tudtak áttérni a PS5-re a konzolhiány miatt. Ráadásul a multiplayer játék alapjaiban már elkészült PS4-re is, hiszen eredetileg része lett volna a The Last of Us Part II-nek. Persze ez nem jelenti azt, hogy a játék ne használná ki a PS5 extra képességeit is.

A Naughty Dog még nem erősítette meg hivatalosan sem ezt az információt, sem azt, hogy mikor várható a multiplayer játék bemutatása vagy megjelenése. Azonban remélhetőleg hamarosan többet megtudunk erről az izgalmas projektéről, amely biztosan sok rajongót fog vonzani.

Forrás: Gamerant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu