Lance Reddick: a John Wick sztárja és a Destiny hangja hatalmas gamer volt, megtudtuk, mi volt élete utolsó játéka aznap, amikor elhunyt!

A múlt héten 60 éves korában elhunyt Lance Reddick nemcsak kiváló színész volt, hanem szenvedélyes videójátékos is. A halála előtti éjszakán még a Destiny 2-vel játszott.

 

Lance Reddick neve talán nem cseng olyan ismerősen, mint Keanu Reevesé vagy Laurence Fishburné-é, pedig ő is fontos szerepet játszott a John Wick-filmekben. Ő alakította Charont, a titokzatos concierge-t, aki segített John Wicknek elmenekülni az alvilág elől. De nemcsak a filmvásznon tűnt fel: számos játékban is hallhattuk mély és karakteres hangját. Legismertebb szinkronszerepe Zavala parancsnok volt a Destiny-játékokban.

Reddick annyira szerette ezt a szerepet, hogy maga is nagy rajongója lett a Bungie sci-fi lövöldözősorozatának. A halála előtti éjszaka még bejelentkezett egy utolsó meccsre a Destiny 2 Lightfall kiegészítőjével. Ezt egy Reddit-felhasználó fedezte fel, aki rákeresett Reddick felhasználónevét és megnézte az utolsó aktivitását. Kiderült, hogy Reddick már csak egy küldetésre volt attól, hogy teljesítse az egész kiegészítőt.

Reddick több mint 2800 órát töltött el mindkét Destiny-játékban összesen, és főleg Warlock és Titan karakterekkel játszott. A játék közössége méltó módon emlékezett meg róla: sokan összegyűltek Zavala mellett a Toronyban és lerakták az emlékmécseiket.

A Destiny 2 mellett Reddick más játékokban is hallható volt. A Horizon: Zero Dawnban és a folytatásában, a Forbidden Westben ő szólaltatta meg Sylens-t, az ellenséges tudóst, aki segített Aloy-nak megérteni a világ titkait. Reddick hangja és arca is felhasználásra került a karakter létrehozásához. Reddick szerepelt még a Quantum Breakben is Martin Hatchként, egy titokzatos üzletemberként. Reddick tehetségét és szenvedélyét sok játékfejlesztő és játékos elismerte és méltatta.

Reddick halálhírét természetes okokra vezették vissza. A John Wick 4 premierjén Keanu Reeves és Chad Stahelski rendező is megemlékeztek róla megható szavakkal. Reeves azt mondta: „Kib*szott szar, hogy nincs most itt.”

Nyugodjon békében!

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu