Combat Champions: a C77 Entertainment ígéretes debütálása [VIDEO]

Viszont a stúdió mögötti tulajdonosi kör már sokkal ismerősebb lesz.

 

Kezdjük ezzel: szóval a C77 Entertainment első játékáról van szó. A cég az Embracer Freehold alá tartozik, így ez is a hihetetlen tempóban terjeszkedő svéd konglomerátum, az Embracer Group alá tartozik. A Combat Championsben mi leszünk a reflektorfényben, ahogy csapatunk uralja a céges kampuszokból játék show arénákká alakult arénákat a közönségszórakoztató, túlzásba eső mutatványokkal és a pályákat megváltoztató pusztítással, miközben kulcsfontosságú pontokat tartunk ellenőrzésünk alatt, eközben kiiktatva az ellenfeleket.

Ez egy nagy tétekkel teli, nagy jutalommal járó világ, ahol a vállalati főnökeink nem azért fizetnek, hogy unalmasak legyünk. Szerencsénkre a CMA (Corporate Mediation Alliance) kamerái forognak, és ők már megteremtették a színpadot a sikerünkhöz. Az elpusztítható környezettel teli pályák tele vannak játékshow kellékekkel, például céges kabalákkal, robbanó üzemanyaghordókkal, légdobokkal, emberi csúzlikkal és csúszdákkal, amelyek arra ösztönöznek, hogy mutatványokat adjunk elő, mert ezzel fel tudjuk hívni magunkra a CMA play-by-play kommentátorok figyelmét, ezzel pedig kiadós jutalom üti markunkat.

Válasszunk a különböző osztályok közül, amelyek mindegyike különféle fegyverekhez és kütyükhöz fér hozzá, aztán fussunk, csússzunk, lövöldözzünk. Dolgozzunk együtt a csapattársainkkal, hogy életben tudjuk egymást tartani. Jelöljük meg az ellenfeleket, foglaljuk el és tartsuk meg a pontokat, mindezt úgy, hogy közben szétrobbantjuk a versenytársakat. Izgalmas félidei minijátékok és döntetlen esetén döntő események gondoskodnak arról, hogy minden akciódús meccsen végig játékban maradhassunk. Az ismerős játékmenet és irányítás, a viszonylag rövid mérkőzések és a testreszabásra összpontosító horizontális, vízszintes fejlődés teszi a Combat Championst könnyen felvehetővé és egy szórakoztató alkalmi élménnyé.

A Combat Champions privát alfatesztjére a Steamen keresztül lehet jelentkezni. A multiplayer FPS a tervek szerint csak PC-re készül, és valamikor 2024-ben fog megjelenni. Valahogy olyan érzésünk támadt, hogy mostanában mintha egyre több olyan játék lenne, ami játékshownak álcázott kerettörténettel rendelkezik. (Hirtelen egy ilyen példa a The Finals lenne.)

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu