Grand Theft Auto 6: Bonny és Clyde ihlette a főszereplőket – Co-op módot is kap a játék?

A Grand Theft Auto 6 még messze van, de a legfrissebb pletykák szerint a játék főhősei egy bűnözőpárra hasonlítanak, akik tökéletes alapot adnak a co-op játékmenetnek.

 

A Grand Theft Auto 6 talán az egyik legjobban várt játék minden időkben. A rajongók már közelítik a Grand Theft Auto 5 tízéves évfordulóját, és egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy szükség van egy új részre a hosszú életű bűnözős franchise-ban. A GTA 5 rengeteg elméletet szült a GTA 6-ról, és bár még mindig milliók játszanak vele, itt az ideje egy vadonatúj játéknak, amely minden modern csengőt és sípot tartalmaz, amelyeket a legutóbbi Rockstar címekkel kapcsolatban megszoktunk. Ezek egyike lehet egy teljes értékű kampány co-op mód is. Tavaly szeptemberben a Grand Theft Auto 6 óriási szivárgást szenvedett el. Általában a Rockstar szereti titokban tartani a játékait, amíg nem készen állnak a bemutatásra, de ezúttal nem volt olyan szerencsés. A GTA 6 szivárogtatója hozzájutott egy korai játszható verzióhoz a játékból, valamint néhány kulcsfontosságú információhoz, amelyeket a verzió architektúrájában talált. A legnagyobb szivárgás a Grand Theft Auto 6 új játszható karaktereire vonatkozott, akik utat nyithatnak a co-op játékmenetnek.

A hírhedt szivárgás szerint a Grand Theft Auto 6 két fő játszható főszereplőt fog bemutatni Lucia és Jason néven. Ez az első alkalom a franchise történetében, hogy a játékosok női főszereplőt irányíthatnak. Úgy vélik, hogy a GTA 6 főszereplői az igazi bűnözőpár Bonny és Clyde által inspiráltak, akik bankokat raboltak ki az 1930-as években, a nagy gazdasági világválság idején. Bonny és Clyde történetét sokszor romantizálták az évek során, színdarabokkal, musicalekkel, filmekkel és tévéműsorokkal ábrázolva őket mint megveszekedett, buja bűnözőket, akik élvezték rablásaik izgalmát. Bonny és Clyde tökéletes inspirációk lehetnek a Grand Theft Auto 6 történetéhez, és ha igazak a pletykák, akkor ez lehet a legérdekesebb kapcsolat a franchise hosszú történetében. Valószínűleg Lucia és Jason nagyon szoros kapcsolatban lesznek egymással a játékban, és ez természetesen adódik néhány intenzív pillanathoz, például amikor az egyik főszereplő elkapják, és magukra hagyják a másikat.

A legjobb módja annak, hogy még több intenzitást keltsenek ezek a jelenetek és a GTA 6 központi kapcsolata, ha ezeket az érzéseket közvetlenül a játékmenetbe fordítják át, és egy nagyszerű módja ennek a co-op. A rajongók már régóta kérnek kampány co-op módot egy GTA játékban, és a GTA 6 tökéletes lehetőséget kínál erre. Bár a szivárgás azt említi, hogy a játékosok Lucia és Jason között váltogathatnak a GTA 6-ban egy olyan rendszer segítségével, amely hasonló a GTA 5 karakterválasztó mechanikájához, talán érdekesebb lenne, ha a játékosok egy másik játékossal együtt élhetnék át a történetet co-op módban. A Grand Theft Auto 6-ban így nemcsak nézői, hanem résztvevői is lehetnének Lucia és Jason kapcsolatának és kalandjainak.

A Grand Theft Auto 6 megjelenési dátuma még nem ismert, de a játék valószínűleg az új generációs konzolokra és PC-re fog érkezni.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu