Citizen Sleeper: különleges meglepetéssel érkezik PS-re a BAFTA-díjra jelölt RPG! [VIDEO]

A Citizen Sleeper PlayStation-kiadása a vadonatúj harmadik DLC-t is tartalmazza.

 

 

A BAFTA-jelölt RPG Citizen Sleeper már megjelent PS4-re és PS5-re! A harmadik és egyben utolsó DLC-vel – Episode: Purge – minden platformon ingyenesen elérhető.

A táblagépek ihlette RPG mindhárom DLC csomaggal együtt érkezik a játékot először PlayStationön kipróbáló rajongók számára, és a Sony-s debütálást követő első héten 20 százalékos kedvezményt kínál a kiskereskedelmi árból.

A korlátozott ideig tartó 30 százalékos kedvezmény PC/Mac, Switch és Xbox rendszereken is elérhető.

Amellett, hogy a rendhagyó játék először érkezik PlayStationre, Xboxon és PC-n is ingyenesen játszható az Xbox Game Pass előfizetéssel rendelkező játékosok számára.

Az Episode: Purge – a játék harmadik és egyben utolsó DLC része – „kiegészíti a Citizen Sleeper három epizódból álló, megjelenés utáni DLC-kiterjesztését, további karaktereket, történetet és új helyszíneket vezet be – és visszahoz néhány ismerős arcot!”

A rendkívül egyedi RPG-ben a játékos karaktere egy „Sleeper”. Egy olyan ember, akinek az elméjét digitalizálták, és egy robottestbe ültették, hogy az Essen-Arp vállalat irányítsa.

A játékos robotteste megszökött a rabszolgaságból egy teherhajón, és megérkezett a Eye nevű űrállomásra, ahol a túlélésért és a szabadságért harcolnak.

A játék alapvetően pozitív kritikákat kapott – a Steam-en jelenleg is „nagyon pozitív” a besorolása. Egy próbát igazán megérhet a műfaj és a stílus rajongóinak.

Forrás: YouTube, Steam

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu