Remnant II: Yaesha világának romjai [VIDEO]

A Gunfire Games ezúttal egy olyan helyszínt mutat meg, ami régebben egy nagy Pan civilizáció központja volt.

 

Yaesha lakói megpróbáltak egyedül kitartani a Root (magyarul eléggé furán hangzik kétértelmű jelentése miatt: Gyökér) véget nem érő hadseregeivel szemben, de végül ők is elestek, mert hiána próbálkoztak. Így a lent megtekinthető videóban azt láthatjuk, hogy mi maradt meg egy régebben kiemelkedő civilizáció romjaiból, amit magáévá tett azóta a természet is, mert nem volt, aki itt újra tudja kezdeni az életet.

A tavalyi The Game Awardsos bejelentése során már összefoglaltuk, miről szól a Remnant II: „A Remnant folytatja, amit az első rész elkezdett. Ebben az emberiség túlélőit új, halálos lényekkel és istenszerű bossokkal veti össze félelmetes világokban. Játszhatunk egyedül, esetleg kooperatívan két barátunkkal, hogy felfedezhessük az ismeretlen mélységeit, és megállíthassuk a gonoszt attól, hogy elpusztítsa magát a valóságot. A siker érdekében a játékosoknak saját és csapatuk képességeire kell támaszkodniuk, hogy leküzdjék a legnehezebb kihívásokat, és megakadályozzák az emberiség kihalását.

A módszeres és frenetikus távolsági és közelharc keveréke visszatér ravasz ellenségekkel és nagyszabású bossfightokkal. Válasszunk speciális felszereléseket és fegyvereket, hogy optimalizálhassuk azokat a különböző helyszínekhez és ellenfelekhez. A bossfightok magas szintű játékosokat hoznak össze, hogy csapatban küzdjék le a kihívást, és próbálják meg megszerezni a legnagyobb jutalmakat. A játékosok egyedül vagy barátaikkal csapatként utazhatnak furcsa új világokon keresztül és azon túl, amelyeket mitikus lények és halálos ellenségek lepnek el, miközben megpróbálnak életben maradni. Több világot fedezhetünk fel különböző típusú lényekkel, fegyverekkel és tárgyakkal. Ezekkel még nehezebb kihívásokat teljesíthetünk.

Az elágazó küldetések, az augmentációk, a kraftolás, illetve a loot még a legkeményebb játékosok elszántságát is próbára teszik a dinamikusan generált dungeonökben és területeken. A végigjátszások kihívást, változatosságot és jutalmat jelentenek majd, ahogy a játékosok sikereket érnek el a könyörtelen esélyek ellenére is. A különböző világokat eltérő történetek szővik át, amelyek felfedezésre és többszöri látogatásra ösztönöznek. A kibővített archetípusos rendszer egyedi passzív bónuszokat és lenyűgöző erőket biztosít a játékosoknak. A játék során több archetípust lehet feloldani, szintet lépni és felszerelni a különböző játékstílusok érdekében.”

A Remnant II valamikor idén jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re (Steam, Epic Games Store).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu