Space Prison: körökre osztott börtönbunyó és cellaépítősdi [VIDEO]

Az egészhez még hozzá lehet adni a társadalmi ranglétrát itt, így az új, krakkói központú Wooden Alien stúdió játéka felettébb szokatlannak és egyedinek hat.

 

Ne hagyjuk, hogy a rendszer megtörjön. Az űrbörtönben való túléléshez csempészáru készítésével, illetve börtöncellánk fejlesztésével kell foglalkoznunk, miközben idegen lényekkel is megküzdünk a körökre osztott verekedésekben, így pedig a gengszterlétra csúcsára is fel lehet jutni. A Space Prison fő helyszíne a játék nevét adó űrbörtön, az univerzum legsötétebb lyuka: a kísérleti entitás bűnös és ártatlan idegeneket egyaránt összegyűjti a mesterséges rendszer fennhatósága alatt. Az életben maradáshoz szövetségeseket kell találni a bűnözők között. Harcoljuk ki a tiszteletet a brutális, körökre osztott verekedésekben, aztán tegyük a lyukunkat otthonunkká. Miközben a túlélésért küzdünk, derítsük ki, hogy milyen sötét titkokat rejt ez a hely, és van rá esély, hogy így vagy úgy, de megtaláljuk-e a kiutat onnan.

Építsünk hasznos kapcsolatokat azáltal, hogy segítünk a raboknak különböző munkákban, és ismerjük meg a görbe arcok mögött rejtőző személyes történeteket. Használjuk az eszünkt és a szövetségeseinket, aztán a küzdelmek után helyezzük magunkat kényelembe a cellánkban, gyűjtsük össze a kacatokat, és fejlesszük berendezési tárgyainkat: kraftoláshoz szánt asztal, poszterek mögé rejtett tároló, vagy akár egy házikó a háziállattá nevelt patkányainknak.

Keresgéljünk, pusztítsuk el a börtön tulajdonait, vadásszunk idegen élősködőkre, hogy nyersanyagokat szerezzünk az illegális eszközök és fegyverek készítéséhez, amelyekre nekünk vagy bajtársainknak szükségünk lehet. Csak nehogy elkapjanak. Csatlakozzunk a börtönbandák egyikéhez (például a Gravity Fist vagy a Hypernova) a különböző idegen lényekkel, célokkal és harci stílusokkal. Rajtuk keresztül fel lehet jutni a társadalmi ranglétra tetejére, és így eléggé erősek lehetünk a börtönrendszerrel való megküzdéshez. Ne feledkezzük meg a patlányokról sem. Gyűjtsünk nekik rágcsálnivalót, így egyfajta hadseregünk lehet, akik mindent megtesznek értünk.

A Wooden Alien vezérigazgatója, Hubert Kubit a sajtóközleményben ezt írta: „A Space Prison ötvözi a túlélést a taktikával és a társadalmi dinamikával. Olyan játékot akartunk készíteni, amely egy részletes sci-fi kalanduniverzumban meríti el a játékosokat, és igazán egyedi játékélményt nyújt számukra. A Space Prisonnal úgy gondoljuk, hogy jó úton haladunk a célunk felé, és nagyon örülünk, hogy a PC-s, PlayStationös és Xboxos játékosok számára is elérhetővé tesszük.”

A Space Prison PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re (Steam) készül. Megjelenési dátuma nem ismert.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu