Xbox Game Pass: igazi bombajátékok érkeznek április elején!

A Microsoft bejelentette az Xbox Game Pass legújabb kínálatát, amelyben négy új játékot adnak hozzá a konzolos és PC-s előfizetők számára. A játékok között van egy kultikus indie cím, egy kooperatív lövölde, egy horrorisztikus akció-kaland és egy klasszikus stratégiai játék is!

 

Az Xbox Game Pass egy olyan előfizetéses szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több száz kiváló minőségű konzolos és PC-s játékkal játszanak egy alacsony havi díjért. Az Xbox Live Gold és az EA Play is részei a csomagnak, így még több játékot és előnyt élvezhetnek az előfizetők.

A Microsoft rendszeresen frissíti az Xbox Game Pass könyvtárát új játékokkal, amelyek közül néhány már az első napon elérhető. Április elején négy új játékot adnak hozzá a szolgáltatáshoz, amelyek közül három már most játszható, egy pedig április 8-án debütál.

A négy új játék a következő:

  • Loop Hero: Egy kultikus indie cím, amelyben a játékosoknak vissza kell állítaniuk a világ rendjét egy végtelen ciklusban. A játék egyedi keveréke a kártyajátéknak, a roguelike-nak és az idle játéknak, amelyben a játékosoknak meg kell tervezniük az útvonalukat, felszerelniük a hősüket és harcolniuk a gonosz Lich ellen. A játék PC-n érhető el az Xbox Game Pass-ben.
  • Iron Brigade: Egy kooperatív lövölde, amelyben a játékosoknak óriási robotokat kell irányítaniuk és meg kell védeniük a Földet egy idegen inváziótól. A játékban lehetőség van testre szabni a robotok fegyvereit és képességeit, valamint más játékosokkal együttműködni akár négyfős csapatokban. A játék konzolon érhető el az Xbox Game Pass-ben.
  • Ghostwire: Tokyo: Egy horrorisztikus akció-kaland, amelyben a játékosoknak Tokiót kell megmenteniük egy természetfeletti fenyegetéstől. A játékban paranormális képességeket használhatunk a különféle lények elleni harcban, miközben felfedezzük a város rejtélyeit és titkait. A játék konzolon és PC-n érhető el az Xbox Game Pass-ben április 8-tól.
  • Age of Empires III: Definitive Edition: Egy klasszikus stratégiai játék, amelyben a játékosoknak fel kell építeniük és irányítaniuk egy civilizációt az újkori történelem során. A játékban 16 különböző nemzet közül választhatunk, és részt vehetünk több mint 40 kampányban és csatában. A játékban számos újítás és javítás található az eredeti verzióhoz képest, például új civilizációk, új játékmódok, új grafika és hang, valamint teljes magyar lokalizáció. A játék PC-n érhető el az Xbox Game Pass-ben.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu