Ez a Tekken 8 legnagyobb meglepetése: egy legendás karakter végleg meghalt!

A Tekken sorozat legújabb része, a Tekken 8 hamarosan megjelenik PlayStation 5, Xbox Series X|S és PC platformokon. A játékban a Mishima család két tagja, Kazuya és Jin Kazama, clash in a city-destroying battle that will end the series’ story.

 

De nem ez az egyetlen sokkoló hír a Tekken 8 témában, amit a játékfejlesztők tartogatnak a rajongóknak. Egy friss bejelentés szerint egy legendás karakter halála végleges: Heihachi Mishima, a Mishima Zaibatsu alapítója és Kazuya apja. Heihachi a Tekken 7-ben halt meg, amikor Kazuya szíven ütötte és egy vulkánba dobta. Sokan gondolták, hogy Heihachi valahogy túlélte ezt is, ahogy már annyiszor korábban, de most kiderült, hogy ez nem így van.

Heihachi halála nagy hatással lesz a Tekken 8 történetére, hiszen Kazuya most már senkitől sem félhet. A G Corporation élén állva uralma alá hajtja a világot, és csak Jin állíthatja meg őt. Vajon ki győz a végső csatában? És mi lesz Jun Kazama sorsa, aki több mint 25 év után tér vissza a játékba?

A Tekken 8-ban számos újdonság várja még a játékosokat: új karakterek, új játékmechanika és lenyűgöző grafika. A játék az Unreal Engine 5 motorral készül, amely kihasználja az új generációs konzolok és PC-k képességeit.

A játékmenetben is lesznek változások: egy új “Heat” rendszer, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy agresszívabban harcoljanak, és különleges mozdulatokat használjanak. A Heat mérce akkor töltődik fel, amikor a játékos sebzést okoz vagy kap. Ha tele van a mérce, akkor a játékos aktiválhatja a Heat módot, amely növeli az erejét és sebességét egy ideig. A Heat módban a játékos használhatja az úgynevezett Heat Attack-et is, amely egy erős támadás, ami áttörheti az ellenfél védekezését.

A Tekken 8-ban is lesznek online és offline módok: Versus, Arcade, Story, Practice, Treasure Battle és Online Tournament. Az online módokban a játékosok versenyezhetnek egymással ranglistán vagy baráti meccseken. A játék támogatja a cross-play funkciót is, ami azt jelenti, hogy a különböző platformokon játszók is összemérhetik erejüket.

A Tekken 8 egy izgalmas és látványos verekedős játék lesz, amely méltó befejezése lesz a Mishima-sagának. A játék megjelenési dátuma még nem ismert, de várhatóan 2024-ben kerül a boltokba.

Forrás: Gamerant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu