Flash visszamegy a múltba: így változik meg a DC világa – új TV reklám trailer! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A DC Studios legújabb szuperhős filmje, a Flash 2023-ban kerül a mozikba, és nem kevesebbet ígér, mint egy időutazós kalandot, amelyben a villámgyors Barry Allen megpróbálja megakadályozni édesanyja meggyilkolását. Ám ezzel egy olyan alternatív valóságba csöppen, ahol nincsenek metahumánok, és segítségre szorul. A film első előzetese már elérhető az interneten.

 

A Flash című film már évek óta készülődik, több rendező és forgatókönyvíró váltotta egymást a projektben. Végül Andy Muschietti (Az) vette át az irányítást Christina Hodson (Birds of Prey) forgatókönyvével. A főszerepben Ezra Miller (Liga) tér vissza Barry Allen / Flash szerepében, aki a DC kiterjesztett univerzumának (DCEU) 13. részében kapja meg saját filmjét. Ez a vadonatúj trailer nemrég került fel a Flash film Twitter oldalára:

A film alapját a Flashpoint című képregény-sorozat adja, amelyben Barry visszamegy az időben, hogy megmentse édesanyját, de ezzel egy olyan világot teremt, ahol minden másképp alakult. Nincs Superman, nincs Wonder Woman, nincs Aquaman. Csak egy idősebb Batman (Michael Keaton), aki segít neki visszajutni a saját világába. De nem ő az egyetlen denevérmaszkos: Ben Affleck is visszatér Batman szerepében egy rövid cameo erejéig.

A film másik nagy meglepetése Sasha Calle (The Young and the Restless), aki Supergirlt alakítja. Ő lesz az első latin-amerikai színésznő, aki eljátszhatja a kriptoni lányt. A film gonosza pedig Michael Shannon (Az acélember), aki újra General Zod szerepébe bújik.

A Flash 2023. június 16-án debütál az amerikai mozikban, és várhatóan Magyarországon is bemutatják.

Forrás: Movieweb

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu