Új Dino Crisis? Nem! Csak egy crossover egy másik Capcom-játékban…

A japán kiadó talán megfontolhatná, hogy ha már a Resident Evil 2-3-4 hármast remake-elte (az első résznél csak „HD-sítette” a GameCube-verziót), akkor esetleg a Dino Crisisszel is hasonlóan cselekedhetne…

 

Az Exoprimal ugyanolyan nagyobb frissítéseket kap majd a megjelenése után, ahogy például a Monster Hunter: World is tette. Szezonális frissítések, együttműködések más játékokkal, illetve olyan új Exosuit variánsok is jönnek, amik az eltérő játékstílusokhoz más felszerelést használnak pl. Deadeye egy gyors sorozatot leadni képes puskával, ami sörétes puskaként is alkalmazható). Mivel a játékban a dinoszauruszok nagy szereppel bírnak, szinte magától értetődő lenne, ha a Capcom elővenné a Dino Crisis IP-t a szekrényből… elég csak annyit hozzátennünk, hogy Kobayashi Hiroshi, a franchise producere is dolgozik az Exoprimalon!

A fejlesztők egy teljes funkciólistát is publikáltak. Ezek mind ott lesznek az Exoprimal bolti verziójában, reagálva a legújabb nyílt bétában elérhető játékmódokra, amik valamelyest korlátozták a játékosokat, és emiatt aggodalmaikat is kifejezték. A lista szerint lesznek játékosok közötti közvetlen harc ot nélkülözői küldetések, ahol a győzelmet a PvE célok minél gyorsabb teljesítése határozza meg. Érkeznek a jelenetek, illetve egy elemzésre használható térkép, ahol a játékosok felfedezhetik a játék történetét, továbbá a Leviathan és a párhuzamos világok körüli rejtélyeket. A Dino Survivalban lesznek sztorihoz kötődő küldetések, de lesznek tíz játékost támogató kooperatív küldetések különböző célokkal és még vadabb dinoszauruszokkal.

A gát, vagy a vulkánbázis is csatlakozik helyszínként, lesznek öt játékost elbíró küldetések, amelyek hetente váltják egymást, a leggyorsabb teljesítési idővel pedig fel lehet jutni a nemzetközi ranglétrára. A moduloknak nevezett felszereléssel lehetséges az Exosuit képességeinek mélyebb testreszabása. Ahhoz magához pedig lesznek skinek is (ahogy a fegyverekhez is), továbbá matricák, emote-ok, és egyéb kozmetikus lehetőségek is lesznek. Bizonyos kihívások teljesítéséért érméket és díjakat kapunk (pl. bizonyos mennyiségű sebzés blokkolásáért a Tank Exosuitban).

Az Exoprimal július 14-én jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam, Microsoft Store), PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu