Már majdnem kész volt a Star Wars Battlefront 3, amikor törölték az egészet

A Star Wars rajongók hatalmasat csalódtak, amikor kiderült, hogy a Star Wars Battlefront 3 című játékot lefújták, pedig már majdnem befejezték a fejlesztését. A játékot az EA és a DICE készítette volna el, akik korábban már sikeresen megalkották a Star Wars Battlefront és a Star Wars Battlefront 2 című játékokat is.

 

A Star Wars Battlefront sorozat egy lövöldözős játék, amelyben a játékosok a Star Wars univerzumának különböző helyszínein és időszakaiban harcolhatnak egymás ellen vagy együttműködve. A játékokban szerepelnek a filmekből ismert karakterek, járművek és fegyverek is. A játékok grafikája és hangzása is lenyűgöző, hiszen az eredeti filmek anyagait használták fel hozzájuk.

A Star Wars Battlefront 3 egyike lett volna azoknak a játékoknak, amelyeket a rajongók nagyon vártak. A játékban új helyszínek, karakterek és játékmódok lettek volna elérhetők, valamint egy új történeti kampány is. A játék fejlesztése már 2017-ben elkezdődött, és állítólag már csak néhány hónapra volt a befejezéstől.

Azonban az EA úgy döntött, hogy nem folytatja a játék fejlesztését, mert túl drága lett volna a Star Wars licenc fenntartása. Emellett az EA inkább a saját Battlefield sorozatára akart koncentrálni, amely szintén egy lövöldözős játék. Így a Star Wars Battlefront 3 soha nem látta meg a napvilágot.

A rajongók most abban reménykednek, hogy talán egy másik stúdió átveszi a játék fejlesztését, vagy hogy az EA meggondolja magát. Addig is maradnak a korábbi Star Wars Battlefront játékok, amelyek még mindig élvezetesek és népszerűek.

A Star Wars Battlefront 3 nem lett volna az egyetlen új Star Wars játék az EA-tól. A cég bejelentette a Jedi: Fallen Order című akció-kalandjáték folytatását, amely Jedi: Survivor címen fog megjelenni 2023-ban. Emellett egy másik stúdiója, a Respawn Entertainment is dolgozik egy új Star Wars lövöldözős játékon, amely inkább az egyjátékos történetre összpontosítana.

A Star Wars videojátékok világa tehát még nem ért véget. A Lucasfilm Games bejelentette, hogy több új Star Wars játékot is terveznek különböző fejlesztőkkel együttműködve. Ezek között lesz egy nyílt világú játék is az Ubisoft-tól. A rajongók tehát biztosan kapnak még új élményeket a messzi-messzi galaxisból.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu