Jeffrey Dean Morgan egy fontos részletet árult el a Walking Dead: Dead City sorozatról!

MOZI HÍREK – A The Walking Dead Neganja és Maggie valószínűtlen szövetségesek, és úgy tűnik, hogy a Dead Cityben kissé feszült lesz a kapcsolatuk, legalábbis Jeffrey Dean Morgan szerint.

 

 

A The Walking Dead: Dead Cityben az antihős Negan és az egykori esküdt ellenség Maggie nagyon valószínűtlen szövetségét látjuk. A páros egy New York-i küldetésre indul. Habár egy konkrét ügy érdekében dolgoznak együtt, a főszereplő Jeffrey Dean Morgan arra utalt, a rajongók ne számítsanak rá, hogy feszült kapcsolatuk a feltétlenül szükségesnél szorosabbra fűződik.

A The Walking Deadben Negan érkezése óta Maggie (Lauren Cohan) rengeteg okot kapott arra, hogy gyűlölje őt, nem utolsósorban azért, mert brutálisan megölte a társát és gyermeke apját, Glennt.

Az azt a végzetes epizódot követő több évad során Maggie küldetésének tekintette, hogy holtan akarja látni Negant. A baseballütővel hadonászó gonosztevő többnyire viszonozta is ezt az érzést. Az alapsorozat végéhez közeledve azonban a páros kompromisszumos megegyezésre jutott. A kapcsolatukat most az első új Walking Dead spin-off sorozatban fogják tovább vizsgálni. Amikor arról beszélt, hogy mire számíthatnak a rajongók az új szériától, Morgan az ET-nek elmondta:

„Nem fognak összeházasodni, érted, mire gondolok? Ezt elárulom. Ez a legjobb esetben is gyenge. Egy nagyon konkrét okból van szükségük egymásra. Szóval, Negan valószínűleg visszalépett néhány lépést ebben a megváltás ívben a szükségszerűség és a túlélési ösztönei miatt. Ez egy rögös út lesz, de az 5. sugárúton végigmenni nem is olyan rossz út.”

 

A The Walking Dead még jó ideig velünk marad

 

A The Walking Dead már több mint egy évtizede az AMC egyik legnagyobb szériája. Amikor bejelentették, hogy a sorozat véget ér, úgy tűnt, hogy a zombis történet készen áll arra, hogy az apokaliptikus naplementébe csoszogjon. Azonban még a sorozat fináléjának sugárzása előtt felvázolták a franchise jövőjét. Jelenleg három új spin-off sorozatot fejlesztenek, és továbbiak is versenyben vannak.

A Dead City idén nyáron érkezik, és vele együtt tér vissza az egyik legnépszerűbb karakter az alapsorozatból Jeffrey Dean Morgan Neganjának személyében.

Mindenki szereti a rosszfiúkat, és amikor debütált a sorozatban, nem volt rosszabb, mint ő és a Lucille nevű szögesdrótos baseballütője. Az idő talán kicsit megenyhítette Negant, népszerűsége a franchise egyik legjobb karaktereként nem csökkent.

Az, hogy Negan saját sorozatot kapjon, nem tűnik kézenfekvőnek. Az, hogy összebarátkozik ősellenségével, Maggie-vel, garantálja, hogy az útjuk ugyanannyi veszélyt rejt magában belülről, mint kívülről. A spin-off trailereiből és promócióiból egyértelmű, hogy Maggie-nek szüksége van Neganra, hogy segítsen neki megmenteni a fiát. Ám ez nem jelenti azt, hogy össze is melegedek majd. Mindig ott lesz bennük a kétség, ami végigkísér mindent, amit tesznek, és ami arra kényszeríti őket, hogy egymásra támaszkodjanak.

Forrás: ET

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu