Norman Reedus szerint a Daryl spin-off egy újrakezdés a Walking Dead számára

MOZI HÍREK – Daryl Dixon saját Walking Dead-kalandba indul, de ez egy újrakezdésként fog hatni a franchise számára.

 

A The Walking Dead sok egykori rajongója úgy véli, hogy a sorozatot már évekkel ezelőtt el kellett volna vetni a süllyesztőben. Most, hogy hamarosan három új spin-off sorozat is érkezik, vajon ki tud-e mászni a zombis franchise a sírból, amibe beleásta magát? Úgy tűnik, a kérdés igen, ha Norman Reedust kérdezzük, aki szerint a Daryl spin-off sorozat egyfajta reset-et hoz a franchise-nak.

Reedus karakterét, Daryl Dixont a The Walking Dead fináléjában láthattuk motorral elindulni. A The Walking Dead következő irányáról írt számos beszámolónak köszönhetően már tudjuk, hogy ez Európába vezet majd, ahol úgy tűnik, keresztezi majd a Walking Dead korábbi spin-offját, a The Walking Dead: World Beyondot. Miközben az Entertainment Weeklynek beszélt a spin-offban játszott főszerepéről, Reedus megemlítette, hogy a sorozat „új kezdetet” hoz majd a franchise-nak. A következőket mondta: „Ez egy nagyon fontos dolog, amit nem tudok megtenni:

„Ez egy újrakezdés. Sok mindent megtanulsz 12 évnyi sorozat után, és vannak bizonyos utak, amelyeken elkerülhetetlenül végig kell menned, mert [ilyen nagy a szereplőgárda]. Nekünk ott nincs ilyen. Ez egyfajta újrakezdés számunkra, mindazokkal a dolgokkal, amiket szerettünk csinálni, és még egy csomó mással is.”

Miután a The Walking Dead fő sorozata véget ér, a hangsúly most három, egymástól nagyon eltérő, egyéni történetre helyeződik át. Negan és Maggie veszélybe kerül New Yorkban, Rick hollétére végre fény derül, amikor újra találkozik Michonne-nal, Daryl pedig Franciaországban találja magát, ahol potenciálisan a zombijárvány ellenszerének nyomába ered. Korábban Scott Gimple, a Walking Dead Univerzum tartalomért felelős vezetője megjegyezte:

„A Daryl-spinoff Franciaországban játszódik. [A World Beyond coda] egy kis ízelítő néhány dologból, amivel Darylnek szembe kell néznie. Daryl kezdetben egy hal a vízben. Ha Daryl új emberek között találja magát, akkor is hal a vízben. Franciaországban, egy olyan országban, ahol épp az apokalipszis zajlik, [ez] egy teljesen más dolog. Azon kapja magát, hogy újra fel kell találnia magát, újra meg kell találnia önmagát, és emellett nem az egyetlen emberekkel van együtt – valószínűleg – a világon, akikkel jól érzi magát.”

A sorozatban eredetileg úgy volt, hogy Carol is csatlakozik a nyílpuskás motoroshoz az új kalandjában, de erre nem került sor, mivel Melissa McBride nem tudta vállalni, hogy Európában forgat a sorozathoz. Az AMC közleménye azonban azt sugallta, hogy Carol valamikor a jövőben visszatérhet. Az üzenetük így zárult:

„Az Európába való áttelepülés logisztikailag tarthatatlanná vált Melissa számára ebben az időben. Tudjuk, hogy a rajongók csalódottak lesznek a hír miatt, de a The Walking Dead univerzum továbbra is érdekes módon növekszik és bővül, és nagyon reméljük, hogy a közeljövőben újra láthatjuk Carolt”.

Az új Walking Dead spin-offok 2023-ban kezdenek el vetítésre kerülni az AMC-n.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu