Leszbikus főhősnő miatt húzzák le a Horizon Forbidden West: Burning Shores DLC-t a dühös gamerek

A PlayStation 5 exkluzív kiegészítőt sokan bojkottálják és negatívan értékelik a Horizon Forbidden West: Burning Shores DLC-t Metacriticen, mert nem tetszik nekik Aloy szexuális irányultsága és úgy tűnik, hogy nem elégedettek a tartalommal sem.

 

A Horizon Forbidden West: Burning Shores DLC a Horizon Forbidden West folytatása, amelyben Aloy egy új fenyegetést követ a Los Angeles-i romok között. A kiegészítő új karaktereket és élményeket ígér egy veszélyes és gyönyörű új területen.

Azonban úgy látszik, hogy a játékosok nem találták megfelelőnek ezt az extra tartalmat, amelyet csak akkor lehet elérni, ha befejezték a Horizon Forbidden West fő küldetését. A Metacritic oldalon a felhasználói értékelések alapján a DLC-nek csak 4.8-as az átlaga 10-ből, ami elég alacsony egy ilyen népszerű játékhoz képest.

A játékosok főként a homoszexuális cselekményszálon és a DLC csak PS5-ön történő megjelenésén háborodtak fel. Egy 0/10 pontot adó játékos így fogalmazott: „Szomorú látni, hogy egy újabb nagyszerű videójáték franchise áldozza fel remek karakterét az LMBTQ-propaganda nevében.” További értékelések az unalmas sztorit, a sablonos dialógusokat és a túlzott utazást kritizálták.

A negatív vélemények között emellett több panasz is elhangzott a DLC rövidségére, az új gépek hiányára, az ismétlődő játékmenetre és a bugokra is. Sokan úgy érezték, hogy a DLC nem adott elég újdonságot vagy mélységet a Horizon Forbidden West történetéhez, és hogy túl sokat kértek érte.

Természetesen vannak olyanok is, akik élvezték a Burning Shores DLC-t, és dicsérték a látványt, a hangulatot, a szinkronszínészeket és az akciót. Azonban ezek a pozitív hangok elenyésznek a negatív többség mellett.

A Horizon Forbidden West: Burning Shores DLC április 18-án jelent meg PlayStation 5-re. A Horizon Forbidden West alapjáték PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön is elérhető.

Forrás: Push Square

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu