It Lives Inside: friss előzetest kapott a szokatlannak ígérkező „megszállós” horrormozi! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Neon bemutatta az It Lives Inside című új horrorfilmjének trailerét, amely a Get Out producereinek munkája, és több csavart is ad a démoni megszállottságnak.

 

 

Megérkezett az It Lives Inside trailere, amely meglepően új és horrorisztikus színben mutatja be a démoni megszállottságot. A Get Out (Tűnj el!) producerei, Sean McKittrick és Edward H. Hamm Jr. új horrorfilmje egy Sam nevű tinédzsert követ. Sam elutasítja az indiai kultúrát és családját, hogy kétségbeesetten próbáljon beilleszkedni a középiskolájában.

Ám amikor egy mitológiai démoni szellem hozzákapcsolódik egykori legjobb barátjához, Samnek meg kell barátkoznia örökségével, hogy legyőzze a gonosz entitást.

A Neon ma mutatta be a film hivatalos trailerét, amelyet a cikk végén találhatsz meg. Az előzetes bemutatja az indiai tinédzsereket, Samet és Tamira-t. Utóbbi furcsán viselkedik az iskolában. Miután kimondja a címadó mondatot, „It lives inside”, és összetör egy titokzatos befőttesüveget, Tamira elszabadítja a „Pishach” nevű démoni szellemet. Az entitás lassan megtámadja az ember józan eszét, mielőtt végül felfalja a lelkét.

 

Mit lehet még tudni az It Lives Inside-ról?

 

Az It Lives Inside rendezője Bishal Dutta, akinek ez lesz a nagyjátékfilmes rendezői debütálása. A történetet Ashish Mehta-val közösen írta. A szereplőgárda élén Megan Suri áll, aki a The MisEducation of Bindu és a Netflix Never Have I Ever című sorozatából ismert. Továbbá Neeru Bajwa, Mohana Krishnan, Vik Sahay és Betty Gabriel tűnik még fel.

Annak ellenére, hogy a címe közös a már létező 2018-as horrorfilmmel, amelynek középpontjában szintén démoni megszállottság áll, az It Lives Inside számos csavart tesz az alműfajba, az indiai kultúrára és spiritualitásra összpontosítva.

A filmben Sam egyszerre próbálja megtalálni és leküzdeni a saját etnikai identitását. Ez egy olyan áthallás, amelyet Dutta saját küzdelmei inspiráltak az Egyesült Államokbeli élethez való alkalmazkodással kapcsolatban. Mindez egy egyedülállóan személyes nézőpontot adhat a horrorfilmnek. A trailer alapján az eredmény rengeteg pánikot keltő képi világ, amely minden horrorrajongóra a frászt hozza majd. A film megjelenési dátumát még nem jelentették be. Várhatóan valamikor idén ősszel debütál.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu