Jon Landau producer elárulta, melyik film segítheti az Alita 2 készítését

MOZI HÍREK – Nemrég  Jon Landau, az Alita: A harc angyala 2 producere elmagyarázta, hogyan befolyásolja majd egy közelmúltbeli blockbuster az Alita folytatását.

 

 

Jon Landau biztosította a közönséget, hogy folynak a tárgyalások az Alita 2 kapcsán. Továbbá kifejtette, hogyan befolyásolja majd az Avatar: A víz útja a folytatást. Az Alita: A harc angyala 2019-ben került a mozikba, és a címszereplő kiborgot követte, amint felfedezi az igazságot a személyazonosságáról, a barátairól és azokról az emberekről, akik a várost irányítják, amelyben él. A film egy cliffhangerrel ért véget, felvetve egy lehetséges folytatást, amelyet az elkötelezett rajongók azóta is követelnek.

Egy közelmúltban adott interjújában Landau beszélt az Alita lehetséges folytatásáról, elárulva, hogy az Alita rendezőjével, Rodriguezzel és a sztárral, Salazerrel beszélgetett a folytatásról.

Landau azt is elmondta, hogy az Avatar: A víz útja hogyan hat majd az Alita 2-re.

„Dolgozunk rajta [a folytatáson]. Azt hiszem, amit az Avatarból tanultunk, hogy mennyivel több arc árnyalatot és finomságot tudunk belevinni az olyan karakterekbe, akiknek érzelmeket és emóciókat akarunk adni, akik humanoidok. Az Alita nem jöhetett volna létre, ha nincs az, amit az Avatarban csináltunk. Az Avatar: A víz útja nem lenne az, ami, ha nem tettük volna meg azt, amit az Alitáért tettünk. Most pedig itt az idő, hogy újfent Alitára kerüljön a sor. Beszélünk Roberttel és beszélünk Rosával, és minden rendben van.”

 

Hogyan befolyásolja az Avatar: A víz útja az Alita 2-t?

 

Az Alita: A harc angyala tökéletesen előkészíti a folytatást. Hónapokkal azután veszi fel a fonalat, hogy a lány elvesztette Hugót, és a Motorballban feltörekvő sztárrá vált. Utolsó pillanataiban bebetonozza tervét, hogy megbosszulja Hugót, és felveszi a versenyt a Zalemről figyelő Novával. Egy lehetséges folytatás többet is elárulhatna Alita múltjáról. Ahogyan arról is, ahogy a Motorball bajnokává küzdötte fel magát, annak reményében, hogy eljut Zalembe, hogy végre szembenézhessen Novával.

Az Avatar úttörő volt, de az Avatar: A víz útja még magasabbra teszi a lécet, és úgy tűnik, az Alita: A harc angyala részben felelős érte. A két Avatar-film között óriási mértékben javultak a részletek és az arcreakciók.

Most úgy tűnik, hogy a ciklus folytatódik az Alita 2-vel, amely még árnyaltabb lesz abban, ahogy Alita és a többi kiborg az arckifejezésükön keresztül érzelmeket közvetít.

Ez valószínűleg a jövőbeli Avatar-folytatásokat is javítani fogja. Jon Landau válasza azt jelentheti, hogy nem csak beszélgetnek Rodriguezzel és Salazarral, hanem „dolgoznak rajta”. Christopher Waltz, aki Altia apafiguráját, Dr. Dyson Idót alakította, szintén kifejezte érdeklődését, hogy visszatérne az Alita 2-ben. Mivel az eredeti film sztárjai, a rendező és a legfontosabb producerek aktívan érdekeltek az Alita történetének folytatásában, egy folytatás valószínűbbnek tűnik, mint valaha. Különösen, hogy a rajongók hangot adtak az Alita 2 iránti vágyuknak és az Avatar: A víz útja hatalmas sikerének.

Forrás: ComicBook

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu