A Respawn vezérigazgatója is szeretné, ha megvalósulna a Titanfall 3

Ám Vince Zampella szerint ennek „jó dolognak kellene lennie jó időben”…

 

A Half-Life 3-hoz hasonlóan a Titanfall 3 is olyan, amit a rajongók szeretnének, ha megvalósulna. Az első Titanfall a Respawn Entertainmenttől jó eredményeket ért el, hiszen az első évében (2014-ben) 10 millió értékesítést hozott össze az Electronic Artsnak. A folytatás, a Titanfall 2 2016 októberében jött ki, de nagyon szerencsétlen időpontban, ugyanis a DICE-tól a Battlefield 1, az Infinity Wardtól pedig a Call of Duty: Infinite Warfare volt előtte, illetve utána a boltokban, így a két nagyobb franchise közé nyomva esélye sem volt. (Erről pedig az Electronic Arts is tehet, hiszen a Battlefield 1 is tőlük jött ki!)

2019 elején, már-már csendben elindult a Titanfall spin-off, ami a battle royale trendekre építve jelent meg: az Apex Legends a lassú kezdetek után ma már jó fogadtatásnak örvend, amire Vince Zampella, a Respawn vezetője azt mondta, hogy a Titanfall 3 nem készül. 2020 szeptemberében viszont az Apex Legends adatbányászata ismét útnak indította a reményeket, majd megtudtuk azt is, hogy volt egy egyjátékos projekt, a Titanfall Legends, ám annak bejelentése előtt törölve lett az egész.

Zampella most a Barron’snak nyilatkozva csitítja a reménykedőket: „Jelenleg nem dolgozunk semmin. Utálok igent mondani, mert az emberek belekapaszkodnak, és aztán felnyársalnak, amikor nem jön. De szeretném, ha megvalósulna [a Titanfall 3], ez az igazi válasz. Nincsenek pontos, dedikált tervek erre vonatkozóan. Csak a megfelelő dolognak kell lennie. Ez egy olyan szeretett franchise a rajongóknak és nekünk is. Ha nem a megfelelő pillanatban készül, és nem a megfelelő ötlet, akkor egyszerűen nincs értelme. Az Apex Legends a Titanfall univerzumban van, igaz? Ott van, hogyan csináljunk valamit, ami nem zavarja össze azokat az embereket, akik Apex-rajongók, de még nem feltétlenül Titanfall-rajongók. Nehéz kérdés megválaszolni, de végső soron szívesen látnék valamit.”

Lenne rá igény, és jól is fogyna, de ha olyan állapotban jelenne meg, ahogy a Star Wars Jedi: Survivor (erre ma még visszatérünk), akkor megértjük, amit Zampella mond…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu