Sylvester Stallone visszatér a Függő játszma folytatásában a Greenland rendezőjétől

MOZI HÍREK – A hollywoodi akciósztár, Sylvester Stallone visszatér Gabe Walker szerepében a Függő játszma folytatásában, amelyet a Greenland rendezője, Ric Roman Waugh fog dirigálni.

 

A 1993-ban bemutatott eredeti akció-thrillerben az ex-Ranger Gabe Walker (Stallone) és egykori partnerei egy nemzetközi tolvajokból álló banda csapdájába esnek egy repülőgép baleset helyszínén. A hegy tetején rekedve, segítség nélkül, Walkernek minden tudását és hegymászó készségét be kell vetnie, hogy túljárjon az elrablói eszén és megmentse barátait.

A Deadline értesülése szerint Stallone visszatér Gabe Walker szerepében a Waugh rendezésében készülő Függő játszma folytatásban. A Good Neighbor és Hunters című filmek forgatókönyvírója, Mark Bianculli írja a folytatást, Stallone Balboa Productions produkciójában az Original Film és a Rocket Science közreműködésével. Waugh és a producer Neal H. Moritz közleményben fejezték ki lelkesedésüket a projekt kapcsán. Lásd az alábbiakban, mit mondtak:

Waugh: Az 80-as és 90-es évek legnagyobb akciófilmjein nőttem fel, sokukon magam is dolgoztam, a Függő játszma pedig messze az egyik kedvencem volt. Hogy a következő fejezet kormányosa lehetek, és az olasz Alpokban mászhatok a legendával, Sylvester Stallone-nal, az álmaim valóra váltása. Nagy kihívás és öröm lesz ezt a franchise-t új magasságokba emelni, amely felelősséget nem veszek könnyedén.

Moritz: Soha nem felejtem el azt a borzongást, amit Sylvester Stallone-nal a Függő játszmában éreztem. Hihetetlenül izgatott vagyok, hogy vele és Ric Waugh-val dolgozhatok Gabe Walker történetének folytatásán és bemutathatom ezt a legendás történetet a világ új generációjának.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu