Amnesia: The Bunker: tíz perc játékmenet és egy rejtélyes levél [VIDEO]

A Frictional Games ezúton akarja megmutatni, hogy egy játékos sem fogja ugyanazt átélni mint valaki más, ugyanis dinamikusabb élményre számíthatunk.

 

A földalatti felfedezés emiatt nem lesz annyira steril, ahogy azt először elképzelnénk Henri Clement történetében. Ő egy katona, aki végül hátramaradt, és bennragadt egy katonai bunkerben. Sajnos nincsen egyedül (ha egyedül lenne, akkor ez maximum egy türelemjáték lenne, amíg a bajtársak felfedezi, hogy valaki hiányzik a szakaszból…), ugyanis egy szörny is a folyosókon van, és a következő áldozatát keresi. A nyílt világot és a sandboxot ötvöző hybrid koncepció az első világháború alatt játszódik, és ebből adódóan újításként hat, hogy lőfegyverünk is lesz. Na, azért ne nagyon ragadtassuk el magunkat, mert a lőszerünk száma finoman szólva is vicces: egy. (Nem, nem írtuk el, egyetlen töltényünk lesz!)

A Frictional Games itt is a játékosra bízza majd, hogy mire használja el azt az egy szem töltényt, ami része a játékdizájnnak (erősen a játékos döntésein múlik, hogy mi fog történni, milyen lesz a befejezés, ilyesmi). A sajtóközleményben egy levél is található a Joubert nevű karakterről. Ez a 10 perces, játékmenetet mutató videóban is felbukkan, de azért idézzük, mert a háttéreseményekre is utal: „Bárkinek, aki ezt megtalálja: Fournier, a parancsnokunk most mellettem kuporog. Elvesztette az eszét a félelem mélységében. Ugyanazt ismételgeti újra és újra. „Meneküljetek! Menekülj! Menekülnünk kell, és el kell zárnunk a fenevadat oda, ahová való!” Futni akar, fel akarja robbantani a mögötte lévő kijáratot… Lezárni a démont idelent… A démont ÉS az embereinket. Az állandó dumája kezd elkapni engem… és ugyanez a rémületes üresség… engem is utolér. Bármelyik emberemnek, aki ezt látja: amint kiszabadulunk innen, megszerzem tőle az arzenál kódját. Megszerzem, és rádión leadom nektek.”

Az Amnesia: The Bunker május 23-án fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam, Epic Games Store), PlayStation 4-re, és Xbox One-ra.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu