Vége a Stranger Things-nek?! A sztrájk miatt leállt az utolsó évad forgatása!

MOZI HÍREK – A Netflix egyik legnézettebb sorozatának, a Stranger Things-nek a forgatása leállt a Hollywoodi Írók Szövetségének (WGA) sztrájkja miatt. A Duffer testvérek, akik a sorozat alkotói és showrunnerei, Twitteren jelentették be, hogy nem folytatják a munkát az írók nélkül. A rajongóknak így még tovább kell várniuk arra, hogy megtudják, hogyan zárul le a Stranger Things 5. és egyben utolsó évada.

 

A Stranger Things 5. évada lesz a sorozat befejező része, amelyben minden titokra fény derül. Mi történt Elevennel, miután elvesztette az erejét? Hogyan tudják megállítani Vecna-t, az első számú tesztalanyt, aki egy hatalmas kaput nyitott az Alvilág és a valóság között? Miért tűnt el Hopper? És mi lesz a többi gyerekkel és felnőttel, akik megpróbálják megmenteni Hawkins-t és a világot?

A sorozat negyedik évada három évvel az előző után érkezett meg a Netflix-re, és két részre osztották. Az első rész 2022 májusában debütált, míg a második rész 2022 decemberében került fel a streaming szolgáltatóra. A negyedik évad végén láthattuk, hogy Vecna megvalósította régi álmát, és egy új világot teremtett magának és követőinek, amelyben az Alvilág lényei szabadon garázdálkodnak Hawkins-ben.

A Duffer testvérek Twitteren osztották meg a hírt, hogy a forgatás leállt a WGA sztrájkja miatt. A szövetség tagjai május 1-jén kezdték meg a munkabeszüntetést, hogy jobb feltételeket követeljenek maguknak az új média platformokon történő munkavégzéshez. A sztrájk hatására több más sorozat és film is késik vagy felfüggesztik a gyártását.

A Duffer testvérek azt írták, hogy tiszteletben tartják az írók döntését, és nem akarnak folytatni a forgatást nélkülük. Azt is hozzátették, hogy bíznak abban, hogy hamarosan megoldódik a konfliktus, és visszatérhetnek Hawkins-be.

A Stranger Things 5. évadának premierje még nem ismert. A sorozat alkotói azt tervezik, hogy rövidebb epizódokat készítenek az utolsó évadhoz, mint a negyedikhez. A rajongóknak így még tovább kell várniuk arra, hogy megtudják, hogyan ér véget az egyik legnépszerűbb Netflix sorozat.

A Stranger Things egy sci-fi horror sorozat, amelyet Matt és Ross Duffer készített. A sorozat 2016-ban indult el a Netflix-en, és azóta négy évadot élt meg. A sorozat egy kisvárosban játszódik az 1980-as években, ahol egy csoport gyerek szembesül paranormális jelenségekkel és titkos kormányzati kísérletekkel. A sorozat főszereplői Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Noah Schnapp, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, David Harbour és Winona Ryder.

Forrás: Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu