Egyenesen sokkolta Alicia Vikandert, a Tomb Raider sztárját a folytatás lefújása – de még nincs vége!

MOZI HÍREK – Alicia Vikander, a Tomb Raider sztárja, mélyen megdöbbent és elkeseredett, amikor a folytatást végül lefújták. De hírek szerint a franchise története még korántsem ért véget.

 

Alicia Vikander, aki a legendás játék, a Tomb Raider 2018-as filmadaptációjának sztárja volt, mélyen megrendült, amikor a várva várt folytatást végül lefújták. Az adaptáció a korábbi, 2001-es, Angelina Jolie által megformált karakter újraélesztése volt, mely új szintre emelte a történetet. A film főszereplője, Lara, az apja után kutat, miközben ókori leletekkel teli helyeket jár be és izgalmas kalandokba keveredik.

A film világszerte 274 millió dolláros bevételt hozott, ami jelentős eredmény, de úgy tűnik, a MGM-nek ez mégsem volt elég ahhoz, hogy teljes biztonsággal belevágjon a folytatásba.

Vikander a Variety-nak adott interjújában nyíltan beszélt csalódottságáról, amikor a MGM nem adott zöld utat a Tomb Raider 2-nek időben, hogy megtartsa a jogokat. Egy folytatást fejlesztés alá vettek, de soha nem jutott túl ezen a szakaszon. A jogok most szilárdan az Amazonnal vannak.

Vikander ezt nyilatkozta: „Úgy éreztem, nagyon is készen álltunk; volt rendezőnk és írónk. De igen, számomra ez is egy gyermekkori álom volt – egy akció karaktert alakítani nagyszerű volt, és túlmutatott azon, amit valaha is gondoltam volna. És úgy gondolom, a fizikai rész valami, amit igazán élveztem. Szóval, igen, ha újra adódna egy ilyen lehetőség, érdeklődéssel fogadnám.”

Bár Vikander csalódott lehet, a Tomb Raider franchise újrakezdésének vége nem jelenti a játékok adaptációjának végét. Az Amazon tervez egy új Tomb Raider filmet, ami egy megosztott univerzum kezdete kell, hogy legyen. A franchise-t ezután egy Tomb Raider show és egy kapcsolódó videójáték követi, amelyek célja, hogy tovább bővítsék Lara világát és perspektíváit.

A Tomb Raider franchise újraélesztésének végét tehát Vikander lehet, hogy csalódásként éli meg, de ez korántsem jelenti a franchise végső végét. Az Amazon, mint a játékadaptáció jogainak jelenlegi birtokosa, nagy terveket sző a jövőre nézve. Úgy tűnik, terveznek egy új Tomb Raider filmet, amelyet egy Tomb Raider sorozat és egy kapcsolódó videójáték is követ.

Ezek a lépések nemcsak tovább szélesítik a franchise határait, hanem új utakat is nyitnak azoknak a történeteknek, amelyeket még el kell mesélni. A Tomb Raider franchise új korszaka tehát valószínűleg továbbra is életben marad, még akkor is, ha Vikander, akit sokan szerettek és tiszteltek Lara Croft szerepében, már nem lesz része a jövőbeni projekteknek.

Forrás: ScreenRant

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu