Bejelentettek egy Jumanji játékot, amit az új filmek ihlettek – íme az előzetes! [VIDEO]

Egy új, négyfős kooperatív játékra derült fény, amely a legújabb Jumanji-filmeken alapul, és a tervek szerint még idén megjelenik.

 

 

Nemrég jelentették be a Jumanji: Wild Adventures-t, ráadásul viszonylag közeli megjelenési dátummal. A legutóbbi kapcsolódó játék a 2019-ben megjelent Jumanji: The Video Game volt. Ez egy harmadik személyű kooperatív játék volt a két reboot film alapján. Bár 2021-ben kapott egy PS5-frissítést, nagyrészt a radar alatt repült, mint egy alap filmes kiegészítő.

Az 1995-ös, Robin Williams főszereplésével készült eredeti sikerfilm után a Jumanji a modern korban nagyobb blockbuster-franchise-zá vált, két folytatással, a 2017-es Jumanji: Welcome to the Jungle és a 2019-es Jumanji: The Next Level című filmekkel.

A hollywoodi sztárok, Dwayne Johnson, Jack Black, Karen Gillian és Kevin Hart a franchise arcaivá váltak. Így a széria az elmúlt néhány évben új ismertséget szerzett a népszerű mainstream mozi korszellemében.

A filmek rajongói örömmel értesülhetnek arról, hogy új trailer jelent meg a november 3-án érkező Wild Adventures című kooperatív játékhoz. A rövid trailerben az új filmek szereplői ugrálnak, futnak és harcolnak dzsungeles és havas környezetben. A Jumanji: Wild Adventures a mögötte álló stúdió számára furcsán eltérő, hiszen a játékot a Cradle Games fejleszti. Ők az a stúdió, amely a 2020-ban megjelent Souls ihlette sci-fi akció-RPG-ért, a Hellpointért felelős.

A Wild Adventures játékmenetét tekintve úgy tűnik, hogy sok változatosságot kínál. A trailerben láthatunk olyan pillanatokat, amikor a karakterek láva vagy pókok elől menekülnek a képernyő felé a la Crash Bandicoot. Más pillanatokban úgy néz ki, mint egy 2D platformer vagy egy arcade stílusú top-down beat-em-up. Azt nem tudni, hogy a Wild Adventures szólóban is játszható lesz-e. A 38 másodperces trailer egy részét annak szentelték, hogy a képernyőn futó és az ellenségek elől menekülő egyes karaktereket mutassanak.

Furcsának tűnik, hogy egy olyan kooperatív Jumanji játék, mint a Wild Adventures 2023-ban jelenik meg, anélkül, hogy egy nagyszabású film lenne mögötte.

A legutóbbi mozi óta már több mint három év telt el. Pletykák szerint egy negyedik film is készül. Mivel a Welcome to the Jungle és a The Next Level is decemberben jelent meg a saját évükben, lehetséges, hogy a Wild Adventures novemberi megjelenési dátuma azt jelzi, hogy a következő, be nem jelentett Jumanji-film is ezt az ünnepi szezont célozza meg. Ha ez igaz, akkor a film bejelentésének hamarosan meg kell történnie. Hiszen már június van, és a nagy hollywoodi blockbustereknek szinte mindig hosszú marketing előfutama van.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu