A Flash-film legnagyobb rejtélye: ki ölte meg Barry Allen anyját?

MOZI HÍREK – A Flash-film második előzetese ismét utal arra, hogy Barry Allen anyja, Nora hogyan halt meg a múltban. A DC-filmben Barry Allen (Ezra Miller) elhatározza, hogy visszautazik a múltba, hogy megmentse édesanyja, Nora Allen (Maribel Verdú) életét, de nemes szándéka helyett pusztulást hoz a saját univerzumára.

 

A General Zod (Michael Shannon) és kriptoni hadseregének váratlan visszatérésével Barrynek kell megmentenie a világot és helyrehoznia a katasztrófát, amit okozott. A Flash egy hatalmas multiverzális esemény a DC filmekben, amelyben Miller két verziót alakít Barry Allenből, és Michael Keaton Batmanje is részt vesz a kalandban. A Flash középpontjában Barry elszántsága áll, hogy megmentse anyját a múltbeli haláltól. Íme, mit árultak el az előzetesek arról, hogy Barry hogyan vesztette el anyját gyerekkorában.

A Flash előzetesei még nem tisztázták pontosan, hogy Nora Allen hogyan halt meg. A legnagyobb részlet az, hogy Barry és apja, Henry Allen (Ron Livingston) Norát haldoklón találják a házuk konyhájában, Henry pedig azt mondja Barrynek, hogy hívja a 911-et. Bár ez fenntart egyfajta rejtélyt Nora Allen halálával kapcsolatban, nyilvánvalóan egy hatalmasan traumás esemény a fiatal Barry számára.

Andy Muschietti rendező beszélt arról, hogy a Flash film eseményei “ijesztőek” lesznek, miközben az időutazásos elemek az előzetesben sejtetik, milyen vad lehet a történet. Mindkét előzetesben láthatjuk a fiatal Barryt kifutni a házukból, miközben az idősebb, időutazó önmaga figyeli. Bár ez valószínűleg egy flashback-szerű pillanat, amikor Barry újraéli azt a szörnyű éjszakát a fejében, ugyanakkor azt is mutatja, mennyire hangsúlyt helyez a Flash Nora Allen meggyilkolására mint az eseményre, ami összetörte Barry Allen világát. Ugyanakkor a Flash film is teremthet egy új verziót erről az eseményről ahhoz képest, ahogy az a képregényekben zajlik.

Nora Allent a kánon szerint Eobard Thawne alias Reverse-Flash ölte meg a képregényekben. A Flashpointban Barry döntése, hogy visszautazik az időben és megakadályozza Nora megölését, egy alternatív idősíkot hoz létre, amelyben Atlantis és Themyscira háborúban állnak egymással, Thomas Wayne lett Batman Bruce helyett és számos más apokaliptikus változás történik. Barry változtatásai az idősíkon Thawne-t egy szinte legyőzhetetlen Speedsteré teszik, akinek a Speed Force iránti tudása felülmúlja Barryét. Bár a Flash film tartalmaz ellenségeket mint például General Zod és Faora (Antje Traue) alternatív verziói és egy nagyrészt titokzatos Dark Flash, semmi jel nem utal arra, hogy Reverse-Flash szerepelne a filmben. Ez erősen arra utal, hogy a Flash film előzetesei megtartják Nora gyilkosának leleplezését a filmre, miközben a Flash film maga is megváltoztathatja Nora megölésének körülményeit valamelyest a Flashpointhoz képest, és talán még a gyilkosát is.

Forrás: ScreenRant

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu