Flintlock: The Siege of Dawn: az A44 Games időt kér

Újabb játékot írhatunk fel a „2023-ról 2024-re halasztott” listára, hiszen nincs ezzel egyedül.

 

Elég csak belegondolni, hogy a Rocksteady régóta várt játéka, a Suicide Squad: Kill the Justice League tavasszal jött volna ki, de idén ez már nem fog bekövetkezni (talán a State of Playen látott játékmenet rossz fogadtatása miatt, és ennek ellenére sem fogják kivenni az élő szolgáltatásos, live service elemeket…). Csatlakozott mellé a Kepler Interactive (a kiadó) és az A44 Games akció-RPG-je, a Flintlock: The Siege of Dawn is, ugyanis 2023 helyett csak jövőre fog megjelenni a cross-gen játék (tehát addigra tizenegy éves hardverre is kiadnak egy nem sport vagy shovelware terméket, ez már ritkaságnak számít).

A halasztás közleményében ezt írta az A44 Games: „Szeretnénk rajongóinkat tájékoztatni a Flintlock: The Siege of Dawn fejlesztésével kapcsolatban. Annak érdekében, hogy a Flintlock a lehető legjobb élményt nyújtsa a megjelenéskor, úgy döntöttünk, hogy a játék megjelenését 2024-re tesszük át. Keményen dolgoztunk, hogy egy egyedülálló és mélyen részletezett nyílt világot hozzunk létre, amely tele van izgalmas harcokkal, jutalmazó felfedezéssel és a felfedezés igazi érzésével.

Az egész csapatunk számára fontos, hogy a Flintlock különleges élményt nyújtson, és tartozunk magunknak és mindannyiótoknak, akik a bejelentés óta figyelemmel kísértétek a játékot, hogy a lehető leglenyűgözőbb és legfeledhetetlenebb játékká tegyük. A folyamatos és rendíthetetlen támogatásotok hihetetlenül nagy volt. Az A44 Gamesnél mindannyiunkat alázatosnak és inspirálónak tartunk az általunk létrehozott alkotás iránti izgatottságotok miatt, és őszintén értékeljük a türelmeteket. Sok izgalmas dolgot szeretnénk megmutatni nektek, és hamarosan friss hírekkel szolgálunk nektek,” írta a stúdió.

Ebből adódóan talán a Gamescomon hallani fogunk a Flintlock: The Siege of Dawnról, ami tehát 2024-ben jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam, Epic Games Store), PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra. Az Xbox Game Passon keresztül is elérhető lesz. Valamiért olyan érzésünk van, hogy törölni fogják a PS4/X1 verziókat…

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu