Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1: Snake történetének nagy része [VIDEO]

A nagyobb játékok külön, egyesével is megvásárolhatóak lesznek.

 

A Konami bejelentette, hogy a kollekció PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam), illetve Nintendo Switchre tart. A konzolos verziókból lesz fizikai kiadás is, PC-n pedig nagy eséllyel kapjuk a „bónusz” Denuvót a nyakunkba, ami azért nevetséges, mert a legújabb játék is 19 éves a kollekcióban, és mindegy, hogy a 2012-es PS3/X360 HD Collection kiadásról beszélünk, attól az még régi játék, és nem kéne feleslegesen DRM-mel megterhelni a játékot, ami így szaggatni fog minden konfigon.

Na de nézzük, hogy mit tartalmaz a 60 dolláros/eurós kollekció. A csomag része lesz a Metal Gear Solid (+VR Missions/Special Missions), a Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty (HD Collection változat), a Metal Gear Solid 3: Snake Eater (HD Collection változat), a Metal Gear (MSX), a Metal Gear 2: Solid Snake, illetve bónuszként a Metal Gear Famicom/NES verziója (ami Kojima Hideo tudta nélkül készül készült), illetve ennek folytatása, a Snake’s Revenge (és ehhez sem volt Kojimának semmi köze), úgyhogy két fekete bárányt kapunk négy kiváló és egy elfogadható játék mellé, ugyanis az MSX-es Metal Gearnek is megvannak a hibái. A három Metal Gear Solidot egyenként is meg lehet venni majd 20 dollárért/euróért. A regionális verziók is elérhetőek lesznek plusz letöltésként.

A Metal Gear Solid első és második részéből egy digitális grafikus novella is lesz, mindhárom MGS-hez megkapjuk a forgatókönyvet és a „Master Bookot” (tippek, trükkök könyve, ha tippelnünk kellene… végigjátszáshoz használható könyv?), de a két Metal Gearhez is megkapjuk ezt a párost, de a két játéké egy-egy példányba lesz zsúfolva. Mindez digitálisan lesz elérhető a főmenüből. A Metal Gear Solidból digitálisan a soundtracket is megkapjuk, összesen húsz dallal.

A Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 október 24-én fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re, illetve Nintendo Switch-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu