Xbox Game Pass: két újabb játék a szolgáltatásban, de van egy rossz hír is!

A Microsoft két új játékkal gazdagította az Xbox Game Pass előfizetési szolgáltatásának Ultimate kategóriáját: a Need for Speed Unbound és a The Bookwalker: Thief of Tales már a felhasználók rendelkezésére áll. Az Xbox Game Pass többféle változatban érhető el, de az Ultimate kategóriában előfizetők a legtöbbet profitálhatják ki az előfizetésből.

 

A Microsoft frissítette a játékok listáját, amelyek elérhetők az Xbox Game Pass Ultimate szolgáltatásában, lehetővé téve a feliratkozók számára, hogy kipróbálják a Need for Speed Unbound-ot és a napon belül megjelenő The Bookwalker: Thief of Tales-t. Az Xbox Game Pass-nek több verziója is van a potenciális feliratkozók számára, de a legtöbbet kapják a pénzükért, ha a Game Pass Ultimate csomagot választják.

Azonban a hosszú távú feliratkozók számára csalódást okozhat, hogy mind az alap Game Pass, mind a Game Pass Ultimate drágább lesz a közeljövőben. A Microsoft nemrégiben bejelentette a Game Pass áremelkedését, amelynek keretében az alap Game Pass ára 3000 forintról 3190 forintra, az Xbox Game Pass Ultimate pedig 4190 forintról 4790 forintra emelkedik. A jó hír azonban az, hogy a Game Pass áremelése nem túl jelentős, és a Microsoftnak folyamatosan új játékokat kell hozzáadnia, ha meg akarja tartani a feliratkozóit és újabbakat szeretne bevonzani.

Június 22-től azok, akik a Game Pass Ultimate szolgáltatás csomagját választották, két új játékot próbálhatnak ki. A Need for Speed Unbound az EA Play segítségével került fel a listára. Az Xbox Game Pass Ultimate egyik előnye, hogy tartalmazza az EA Play játékkönyvtárát, ezért a Need for Speed Unbound nem elérhető azok számára, akik a rendes Game Pass-t választották. A legutóbbi frissítéssel a Game Pass-hez hozzáadott másik játék a The Bookwalker: Thief of Tales, amely minden Game Pass feliratkozó számára elérhető.

A Need for Speed Unbound egy nagy költségvetésű játék egy AAA stúdiótól, amely jelentős hozzáadást jelent a szolgáltatáshoz. Azonban a The Bookwalker: Thief of Tales talán még lenyűgözőbb. A The Bookwalker: Thief of Tales egy napon belül megjelent Game Pass játék, amely több Game Pass feliratkozó számára érhető el, mint a Need for Speed Unbound.

Érdemes megemlíteni, hogy bára Need for Speed Unbound vélemények többsége pozitív volt, vannak, akik nem voltak elragadtatva az EA hosszú futamú versenyjátékának legújabb bejegyzésétől. A The Bookwalker: Thief of Tales még nem kapott sok szakmai véleményt, de az eddig megjelentek nagyon pozitívak voltak. Az idő majd eldönti, hogy a vélemények hogyan alakulnak a Need for Speed Unbounddal szemben, de az Xbox Game Pass Ultimate feliratkozóinak nem kell közöttük választaniuk.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu