A Flash sztárja lerántotta a leplet arról, hogy mennyire megalázó volt számára a forgatás!

MOZI HÍREK – Kiersey Clemons, aki Iris Westet alakítja a hamarosan bemutatásra kerülő The Flash filmben, elmondta, hogy milyen élmény volt részt venni a DC szuperhősös alkotásban. A színésznő nem titkolta, hogy sok nehézséggel kellett szembenéznie, de büszke a végeredményre.

 

A The Flash folytatja a DC balszerencséjét több ellentmondás közepette. Most, hogy bemutatták a filmet, Kiersey Clemons végre készen áll arra, hogy feltárja, mit éltek át a film viharos forgatása alatt.

Még a Snyderverse megszűnése után is problémái voltak a DC filmes franchise-nak az egységes vízióval. Az, hogy James Gunn átvette az irányítást, talán korrigálhatja ezt, de senki sem láthatta előre, hogy a The Flash főszereplője, Ezra Miller körüli viták milyen nehézségeket hoznak majd. Amikor a forgatás nagy része befejeződött, Miller kiszámíthatatlan viselkedéséről szóltak a hírek. Ez jelentősen rontott a márkán, és a The Flash egy újabb szuperhősös kasszasiker lett. Miller viselkedése azonban csak a jéghegy csúcsa volt.

A Nylonnak adott exkluzív interjújában Clemons elmesélte, hogy olyan problémái is voltak, amelyeknek semmi köze nem volt a sztár társukhoz. Annak ellenére, hogy ő játszotta a romantikus érdeklődésű és a képregények alapdarabját, Iris Westet, Clemons tapasztalatai minden voltak, csak nem varázslatosak. „Most, hogy kijött a film, úgy érzem, hogy az elmúlt közel 10 évben csak mosolyogtam” – magyarázta Clemons. „Azt hiszem, ez a lelki békém védelmében történt. Most végre kimondhatom és beismerhetem, hogy ez az egész dolog jobban megríkatott, mint megmosolyogtatott. Azt hiszem, csak a premieren mosolyogtam ezen a dolgon”.

Bár Clemons 2016 óta kötődött a projekthez, állandó akadályok és frusztrációk gátolták. A COVID-19 késleltette az Iris szerepében való megjelenését, ami csak előjele volt annak, ami következett. Mint egy másik Iris West, aki sosem kapta meg a neki járó szerepet, Clemons is megjárta a poklot. Ellentétben más romantikus főszereplőkkel, mint Lois Lane vagy Steve Trevor, a fiatal színész nem kapott túl sok sajtót. Iris ahelyett, hogy a film társfőszereplője lett volna, inkább lábjegyzetnek tűnt benne. Ez különösen akkor vált nyilvánvalóvá, amikor Clemons megtudta, hogy kivágták az Igazság Ligájából, ami rendkívül megalázó volt számára. A Miller körüli dráma mellett ez csak még viharosabbá tette a filmben szerzett tapasztalatait.

Mindezek után nyugodtan kijelenthetjük, hogy a DC The Flash jövője a levegőben lóg. Bár Gunn bebizonyította, hogy méltó utódja a DC-nek, a dolgok bizonytalanabbnak tűnnek, mint valaha, és a DCU rajongói ellenérzéseket váltottak ki. Még ha el is választja az egyéni tapasztalatait a Miller-botránytól, akkor is egy horror-történetet a szórakoztatóiparban. Clemons csak próbált érvényesülni a brutális szakmában, és egy évtizeden át kapaszkodott egy szerepbe, csakhogy nem kapott tiszteletet. A jövőbeni munkákra nincs ígéret, a film pedig nem teljesített olyan jól a kasszáknál, mint azt a DC remélte.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu