A Hot Wheels Unleashed 2 izgalmas újításokkal száll versenybe az új trailerben [VIDEO]

A Milestone és a Mattel bemutatta legújabb játékát, a Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged-ot, amely több új funkcióval és környezettel kívánja feldobni a versenyautós játékok piacát.

 

A Milestone és a Mattel a Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged kapcsán új játékelemek bevezetését ígéri, melyeknek célja, hogy gazdagítsák a versenyzés élményét. Az autók sebessége mellett új funkciók kerülnek bemutatásra, úgy mint a Jump és a Double Jump, melyek az eddigieknél stratégiaiabb versenyeket tesznek lehetővé. Ezeknek a funkcióknak köszönhetően a versenyzők képesek lesznek ügyesebben manőverezni, akár rivális autók megelőzését vagy az akadályok elkerülését is segítve.

Az autók oldalirányú manőverezése (Lateral Dash) lehetővé teszi a játékosok számára, hogy gyorsan balra vagy jobbra ugorjanak, és így összeütközzenek a rivális járművekkel. Ez a funkció hozzáad egy plusz réteget a versenystratégiához, ahol a játékosok a pályán maradásért küzdenek.

Az új játékban öt teljesen új környezetben is versenyezhetnek a játékosok. Az Arcade, a Hátsó udvar, a Mini Golf Pálya, a Múzeum és a Benzinkút mind-mind új kihívásokat és élményeket ígérnek a játékosoknak. A változatos helyszínek azt is jelentik, hogy a játékosoknak az autóik kezelhetőségéhez igazodva kell választaniuk a versenyző autóikat.

A Hot Wheels Unleashed 2 továbbá 130 ikonikus járművet vonultat fel a Hot Wheels univerzumból, beleértve az újonnan bevezetett ATV-k és motorkerékpárok kategóriáját is. Minden jármű egyedi jellemzőkkel rendelkezik, a sebességtől az irányíthatóságig, a súlytól a méretig, amelyek különböző versenykörülmények között előnyt jelenthetnek.

A Hot Wheels Unleashed 2-ben a játékosok mostantól Skill Pointokat fektethetnek be egy Skill Tree rendszerbe, melyben saját autóikat személyre szabhatják. Emellett a játék új Sticker Editor és Livery Editor funkciói lehetővé teszik a versenyautók egyedi tervezését, így a játékosok még személyesebbé tehetik versenyélményüket.

Összességében a Hot Wheels Unleashed 2 új szintre emeli a játékmenetet a Hot Wheels univerzumban. Az új funkciók és a személyre szabható opciók a játékosoknak lehetőséget adnak arra, hogy saját képességeikhez és stílusukhoz igazítsák versenyélményüket. A játék új kiadása teret ad a stratégiai gondolkodásnak, és szélesebb eszköztárat biztosít a versenyzésben való részvételhez.

A Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged játék előrendelhető PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch és PC (Steam és Epic Games Store) platformokon.

A Milestone és a Mattel ígéretei alapján úgy tűnik, hogy a Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged minden bizonnyal gazdag és változatos játékélményt fog kínálni a játékosok számára. Természetesen az igazi teszt az lesz, amikor a játékosok maguk is kipróbálhatják az új funkciókat és környezeteket. Az előrendelés lehetősége biztosan sokak számára vonzó lesz, de végül a játék sikerét a játékosok visszajelzései fogják meghatározni.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu