A Diablo Immortal fejlesztői a Blood Knight erősségeiről és gyengeségeiről beszélnek

A Game Rantnak adott interjúban a Diablo Immortal fejlesztői az új Blood Knight osztályról és arról beszéltek, hogy hogyan viszonyul a többi osztályhoz.

 

A Diablo Immortal immár második éve az akció-RPG rajongók mobiljátéka, és a játék következő nagy javításával talán az eddigi legjelentősebbet kapta. A Diablo Immortal bevezeti a Blood Knight osztályt, egy vadonatúj osztályt, amely még sosem jelent meg a sorozatban. A Blood Knightot minden játékos ingyenesen játszhatja majd, amint elérhetővé válik, így azok a játékosok, akik egy kicsit több vért szeretnének a Diablo játékmenetükbe, már az első napon újrakezdhetik a játékot ezzel új osztállyal.

A frissítés bejelentése előtt a Game Rantnak adott interjúban a Diablo Immortal vezető narratív tervezője, Ryan Quinn és a vezető UX designer, Chris Liao ismertette a Blood Knight néhány kulcsfontosságú tulajdonságát, valamint a potenciális erősségeit és gyengeségeit a PvP-ben és máshol. Összességében úgy tűnik, hogy ez egy jól kiforrott osztály lesz, kivételes túlélőképességgel és erős építési változatossággal, amely számos játékstílushoz alkalmazkodik.

 

A Diablo Immortal Blood Knightja egy hibrid közelharci transzformációs osztály

 

Bár a Diablo Immortal sok osztálya rendelkezik közelharci és távolsági képességek keverékével, ezek általában „vagy az egyik, vagy a másik” építési döntések. A Blood Knight teljesen más eset, a képességei a harcban ténylegesen átalakulnak a helyzettől függően. Az egyik példa, amire a fejlesztők rámutattak, az elsődleges tőr támadás, amely távoli célpontok támadásakor távolsági képességgé változik.

„A hibrid játékmóddal, úgy gondolom, hogy van néhány igazán egyedi képesség. Különösen az elsődleges támadás, a Shadow’s Edge valójában egy olyan támadás, amely az ellenség közelségétől függően morfondírozik. Amikor távol vagy, akkor egy gellertelen tőrrel dob, amikor pedig közel vagy, akkor a Blood Knight a tőrrel vág. Tehát van néhány képesség, ahol még a legendás esszenciától függően is morfondíroznak a távolsági vagy a közelharci képességek között, így sok lehetőséged van arra, hogy úgy alakítsd a karakteredet, ahogy szeretnéd, és úgy gondolom, hogy most rengeteg lehetőség van.”

A Blood Knight egyben a Diablo Immortal első transzformációs osztálya is, köszönhetően az egyedi Abomination transzformációs képességének. A Blood Knightok képesek átalakulni egy Abominationné, amely erős képességekkel jár, és ennek az Abomination formának a fenntartása fontos szempont bizonyos buildeknél. A Vérlovag akkor virágzik a legjobban, amikor a harcok hevesek, mivel ekkor tudja teljes mértékben kihasználni számtalan életfogyasztó képességét, valamint a lehető leggyakrabban felépíteni a Förtelem formát.

A Blood Knight-oknak különleges helyük lehet a Diablo Immortal PvP metájában

 

A fejlesztők megjegyezték, hogy a Blood Knight kevésbé mozgékony, mint más osztályok, de ezt büntető tömegkontroll képességekkel és részárókkal kompenzálja. A Diablo Immortal PvP-jében az ellenfelek a lehető legnagyobb távolságot akarják majd tartani, hogy megfosszák a Blood Knightot az életük elszívásának vagy a kikapcsolásának lehetőségétől. Úgy tűnik, hogy az osztály egy könyörtelen „drain tank” megközelítéssel rendelkezik, és annál erősebbé válik, minél tovább tartják őket a harcban.

„Mindig nehéz megmondani, hogy egy új osztály hogyan fog szerepelni a metában, de azt mondhatom, hogy néhány előnyük az, hogy sok tömegkontroll képességgel rendelkeznek. Tehát sok kábítás, és néhány gap closer és mobilitási lehetőség. Azonban a többi osztályhoz képest korlátozott a mozgékonyságuk, csak azért, mert ezek a részárók lehűlésre vannak, míg egy szerzetesnek van teleport ütése és több módja is, hogy elmeneküljön a harcból. Egy Blood Knightnak a harc sűrűjében kell találnia magát, és képesnek kell lennie arra is, hogy élve kijöjjön belőle, ahol az életelvonó képességek segíthetnek fenntartani őket a hosszabb összecsapásokban. Úgy érzem, hogy egyedülálló helyzetben vannak a PvP-ben.”

A játékosoknak rengeteg lehetőségük lesz arra, hogy testre szabják Blood Knight építményeiket, köszönhetően a Diablo Immortalhoz érkező új legendás esszenciák teljes sorának, amelyek javíthatják vagy megváltoztathatják az osztály viselkedését, és izgalmas lesz látni, hogy milyen elméleteket találnak ki a crafterek, valamint azt, hogy az osztály végül hogyan állja meg a helyét társaival szemben.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu