Tehetséges dalszerzővel erősít a Stray Souls! [VIDEO]

Ez a zeneszerző korábban már bebizonyította, hogy a műfajában nehezen lehet nála jobbat komponálni, de a Jukai Studio, a Stray Souls fejlesztői mindenesetre egy tálentumot igazolt le…

 

A stúdió és a kiadó, a Versus Evil a Twitteren közölte, hogy a játék egy vendég-zeneszerzővel is rendelkezni fog. Sajnos nem ő áll teljes egészében a soundtrack mögött (ennek valószínűleg túl nagy költsége lett volna, mert mégsem egy AAA csapatról beszélünk), viszont így is hallani fogjuk Yamaoka Akira zenéjét a Stray Soulsban. Yamaokáról elég annyit mondani, hogy Team Silent, azaz Silent Hill. Máris képben vagyunk vele kapcsolatban! Bele is hallgathatunk az új szerzeményébe a lenti videóban.

Március közepén, a játék bejelentésekor összefoglaltuk, miről szól a Stray Souls: „A főszereplő Daniel, egy átlagos tinédzser, akinek az élete örökre megváltozik, miután megörökölte elhidegült nagymamája otthonát, és találkozik egy titokzatos nővel, akinek bizalmas ismeretei vannak a családjáról, a házról és annak múltjával való megrázó kapcsolatáról. A klasszikus horror harcok által inspirált játékelemek Souls-klón féle precizitással, friss színt visznek a modern akció-horror műfajba. Tapasztaljuk meg a puszta rettegést mint még soha az Unreal Engine 5 és a MetaHuman technológia nyers, kombinált erejével. A fejlett arcanimációk az emberi érzelmek széles skáláját örökítik meg, új szintre emelve a fotórealizmust. A dinamikus világítás és az időjárás hátborzongató részletességgel kelti életre Aspen Fallst a nagymama házának hámló tapétájától a ködbe burkolózó erdő sűrűségéig és azon túl!

Aspen Falls egy kisváros, amelyet egy baljós átok sújt, amely mindent elnyel, ami az útjába áll. Miután 18. születésnapján megörökölte nagyanyja házát, Daniel azt hiszi, hogy megnyerte a lottót, de hamarosan rájön, hogy a szerencsének ehhez semmi köze. Most egy sötét rituálé középpontjában van, amely a létezését fenyegeti, és egy félelmetes utazásra kell indulnia, hogy felfedje múltjának titkait.. Daniel nem egy képzett katona; ragadjunk fegyvert és álljunk helyt, vagy meneküljünk biztonságba, és tartogassuk erőforrásainkat a bossfightokra. Teszteljük következtetési és problémamegoldó képességeinket a klasszikus stílusú, modern felújított rejtvényeken. Időnként kísérteties és éteri, máskor pokoli és idegesítő lesz a játék; a veterán indie zeneszerző, Peter Wicher magával ragadó, eredeti zenéje lesz a háttérben.

Fedezzük fel Aspen Falls városát és a környező területeket, hogy felismerjük a Daniel születésekor mozgásba lendült rosszindulatú összeesküvést. Merüljünk el Daniel történetében, válasszunk válaszokat a kulcsfontosságú pillanatokban az elágazó párbeszédopciók segítségével, ezzel a karakter hangnemét és személyiségét alakítva. A leegyszerűsített, masszív felszerelések nélküli harc a harci taktikák és az erőforrás-gazdálkodás stratégiaalkotására helyezi a hangsúlyt. Oldjunk meg tucatnyi okos rejtvényt, amelyek nem mindennapi megoldásokkal tesznek próbára. A véletlenszerű rendszerek biztosítják, hogy az ellenfelek, a tárgyak elhelyezkedése, a változó időjárás és a furcsa jelenségek mind különböző helyeken fordulnak elő, így minden végigjátszás eltérő lesz.”

A Versus Evil valamikor ősszel fogja kiadni a Stray Soulst  PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam), PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu