Megdöbbentő bejelentés: Az Xbox legendás arca, Major Nelson 20 év után távozik az Xboxtól!

A Microsoft egyik legismertebb és legkedveltebb arcát veszíti el: Larry Hryb, más néven Major Nelson, aki több mint 15 éve az Xbox közösségi igazgatója volt, bejelentette, hogy elhagyja a céget. Mi állhat a váratlan döntés hátterében, és mi lesz vele a jövőben?

 

Larry Hryb egyike volt azon keveseknek, akik már az Xbox első generációjának indulásakor is ott voltak a Microsoftnál, és az évek során rengeteg játékost segített, informált és szórakoztatott a blogján, podcastján és videóin keresztül. Ő volt az, aki bemutatta az új konzolokat, játékokat és szolgáltatásokat, és ő volt az, aki közvetítette a rajongók visszajelzéseit és kívánságait a fejlesztők felé. Nem véletlen, hogy sokan őt tekintették az Xbox arculatának és hangjának.

Most azonban úgy döntött, hogy ideje továbblépnie, és új kihívásokat keresnie. Ezt egy hosszú búcsúposztban jelentette be a blogján, amiben megköszönte mindenkinek a támogatást és a szeretetet, amit kapott az elmúlt évtizedekben. Azt is elárulta, hogy nem hagyja abba teljesen a játékipart, hanem egy új pozícióban folytatja majd valahol máshol. A részleteket azonban még nem árulta el.

A bejelentés sokkolta az Xbox közösséget, akik elárasztották Hryb-et üzenetekkel és kommentekkel. Sokan kifejezték sajnálatukat és hálájukat iránta, mások pedig kíváncsiak voltak arra, hogy ki fogja őt pótolni. A Microsoft részéről Phil Spencer, az Xbox vezetője reagált elsőként: ő is megköszönte Hryb munkáját és barátságát, és sok sikert kívánt neki az új útján.

Hryb utolsó napja a Microsoftnál január 31-e lesz. Addig még láthatjuk őt néhány videóban és podcastban, de utána már csak emlékeinkben marad meg. Bármi is legyen a következő lépése, biztosak vagyunk benne, hogy sok játékos fogja követni őt továbbra is. Köszönünk mindent, Major Nelson!

Forrás: Wccftech

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu