Assassin’s Creed: Mirage: lesz egy fordulat a játékmenetében?

A Ubisoft játékának értékelése talán hibát ejtett a jellemzésében, de eközben azt már biztosra vehetjük, hogy a francia kiadó nem tervez DLC-kkel.

 

Tavaly tévesen kapott AO (adults only, kizárólag felnőtteknek értékesíthető), ritkán használt értékelést az Assassin’s Creed: Mirage, de ezúttal az amerikai korhatár-besorolással foglalkozó bizottság, az ESRB M-re, tehát felnőtteknek ajánlott kategóriába tette a francia cég játékát. A játék jellemzésében van viszont egy érdekes kifejezés, ami lehet, hogy csak hiba a bizottság részéről, de akár a történetben bekövetkező egyik fordulatot elárulhatta!

„Ez egy akció-kalandjáték, amelyben a játékosok egy tolvaj/assassin (bérgyilkos) szerepét veszik át, aki egy titkos rend ellen harcol az ókori Bagdadban. A játékosok nyílt világú környezetet fedeznek fel, miközben küldetéseket teljesítenek (pl. tárgyak keresése, ellenséggel való küzdelem) és lopakodva ölnek meg emberi célpontokat. A játékosok kardokat, tőröket, nyilakat és egy rejtett pengét használnak, hogy frenetikus közelharc-stílusú harcban katonákat, őröket és boss karaktereket öljenek meg. A harcokat fájdalomsikolyok és gyakori vérfröccsenő effektek emelik ki. A vágóképek erőszakos eseteket is ábrázolnak: egy megkötözött foglyot lassan mellkason szúrnak; egy áldozatot akasztással gyilkolnak meg. A „b___za meg” és a „s__r” szavak megjelennek a játékban,” írta az ESRB jelenleg az oldalán, de korábban a jellemzésben a „fellow assassins” jelent meg a „guards” helyett!

Eredetileg ugyanis az volt a kérdéses mondat, hogy „A játékosok kardokat, tőröket, nyilakat és egy rejtett pengét használnak, hogy frenetikus közelharc-stílusú harcban katonákat, más assassinokat és boss karaktereket öljenek meg.” Vagy hibát ejtett az ESRB, vagy leszóltak a Ubisofttól, hogy ezt gyorsan vegyék ki, de már késő, mert beszámoltunk róla. Szóval ez lehet a történetben a komolyabb fordulat, ám ez még nem hivatalos.

Stéphane Boudon, az október 12-én PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re, PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra megjelenő játék kreatív rendezője a Reddites kérdezz-felelekben megerősítette, hogy jelenleg nincs tervben, hogy az Assassin’s Creed: Mirage DLC-ket, vagy hosszabb megjelenési utáni támogatást kapjon…

Forrás: WCCFTech, VGC

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu