Tenebris Pictura: erősen transzdimenzionális Viktória-kori kaland [VIDEO]

A Megaton Rainfall fejlesztői ráadásul úgy jelentették be a következő játékukat, hogy annak megjelenésére nem is kell sokat várni.

 

A Tenebris Pictura egy „ultra-testtelen” akció-kaland, amiben visszamehetünk a viktoriánus korba, és egy paranormális képességekkel rendelkező, paranormális nyomozó szerepe lesz a miénk. Az illető egy ködös, kusza, rejtélyektől hemzsegő szigeten landolt, miután egy régi barátja hívta meg oda, hogy nyomozzunk a lánya eltűnése miatt. Hamarosan egy természetfeletti rejtélybe keveredünk, ami egy kétes eredetű szektához kapcsolódik, és földönkívüli lényeket észlelünk, akik látszólag egy különös, kétes eredetű festménygyűjteményből szöktek meg.

Rejtsük el a testünket a veszély elől, és különítsük el a lelkünket, hogy szembe tudjunk nézni a démoni hordákkal. Térjünk ki az ektoplazmával teli tüzük elől, aztán a pszichikus energiakitöréssel támadjunk vissza, de ez nem lesz elegendő, ugyanis a tárgyakat is el kell mozgatni, továbbá a környezetet stratégiai megközelítéssel elő kell készíteni. Felfedezzük és megtanuljuk, hogyan használhatjuk ezeket a furcsa képességeket és a trükköket az oszd meg és uralkodj elv érdekében. Így meg lehet az ellenségeinket állítani, holott ők hatalmas túlerőben vannak.

Ezen a szigeten a természet törvényei omladozni látszanak: az eltűnő padlók messzi-messzi galaxisokba visznek; mozgó falak, illúziók és fények vannak, amelyek a környezetet teremtik meg a nyomukban, és a festményekben is találhatunk komplett világokat. A rejtvények hatalmas választéka, amelyek nem lineáris sorrendben, többféle kreatív megoldás elfogadására tervezve, össze fognak bennünket zavarni. Ezért be kell vetni az Aeter Pendulumot (Aeter-ingát), hogy homályos jelenéseket találjunk a szigeten szétszórt területeken. Ezek ködös erdők, fertőzött épületek és kísérteties pincékkel rendelkező kúriák, amelyeket úgy tűnik, hogy a paranormális jelenségek laboratóriumaként használtak. Használjuk a pszichikai képességeidet, hogy nyomokat találjunk, amelyek elárulják, mi fog történni a szigeten… Készen állunk-e arra, hogy elvesszünk egy titkokkal és világok között lévő világokkal teli, viktoriánus fantáziában?

A Tenebris Pictura augusztus 31-én fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam, Epic Games Store), PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra. Ára mindössze 20 euró / kb. 8 ezer forint lesz.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu