Xbox Game Pass: legendás játékkal bővülhet hamarosan a szolgáltatás?!

Ha ez igaz, könnyen elképzelhető, hogy az egekbe szökik az új regisztrálók száma az Xbox Game Pass-on…

 

 

Az Xbox a 2022-es év játéka, a FromSoftware sikeres nyílt világú akció-RPG-je, az Elden Ring lehetséges Game Pass érkezésére utaltak a minap.

A FromSoftware stúdió első, nyílt világú, Souls-szerű játékaként dicsért Elden Ring tavaly rajongók millióinak szívét és lelkét hódította meg, és az eladási listákon is nagy magasságokba emelkedett.

A 2022-es The Game Awards-on az év játékának járó díjat is elnyerte. Sokan minden idők egyik legjobb játékaként emlegetik. A mély harcoktól kezdve a kihívásokkal teli, túlvilági bosscsatákon át a csodálat érzéséig, amit a játékosok saját kalandjaik során a kiterjedt és veszélyes nyílt világban tapasztalhatnak meg, az Elden Ring órákon át tartó intenzív játékmenetet és felfedezést kínál.

Az Xbox alelnöke, Sarah Bond egy olyan tweetet szerkesztett, amely úgy tűnik, hogy az Elden Ring lehetséges megjelenésére utal az Xbox Game Passon. A tweet mindössze két emojiból állt: egy idős férfi arcából és egy gyűrűből, az Xbox hashtag kíséretében. Közvetlenül a poszt alatt Bond még egyszer kiposztolta az emojikat, ezúttal egy játékból származó képpel, amely az Elden Ring logóját tartalmazza.

Az Xbox alelnökének ilyen módon történő tweetelését látva az Elden Ringről úgy tűnik, valami biztos történik majd. Fontos megjegyezni, hogy Bond több más játékkal kapcsolatban is pontosan ezt tette a Twitteren. Olyan címek, mint a Ravenlok, a Tunic, a Grounded, a Stardew Valley, a Psychonauts 2, valamint az Xbox néhány nagy, hamarosan megjelenő játéka, mint a Fable és a Clockwork Revolution, mind megkapták Bondtól ugyanezt az emoji kezelést az elmúlt hetekben. Valószínűleg csak egy vicces találgatás részeként a követői számára.

Ennek ellenére, figyelembe véve, hogy az említett játékok mindegyike jelenleg elérhető az Xbox Game Passon, vagy megerősítették, hogy a jövőben elérhető lesz, nem lenne bölcs dolog azt gondolni, hogy az Elden Ring is utat törhet magának a szolgáltatásba.

Nem kérdés, hogy a kritikusok által elismert behemót, az Elden Ring hatalmasat szólna, ha megérkezne a Game Passra. Az előfizetők számának növekedése közvetlenül azelőtt, hogy az Xbox saját masszív RPG-je, a Starfield az első napon megjelenik a szolgáltatáson, hatalmas lépés lenne a cég részéről.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu