Már az Activision Blizzard is elismerte a Call of Duty: Modern Warfare III szivárgását!

Idén sem maradunk Call of Duty nélkül, pedig nyugodtan ki lehetne hagyni egy évet, hiszen idén nagy eséllyel megvalósul a Microsoft tranzakciója, így az övék lehet a játék kiadója (nemrég hosszabbítottak határidőt).

 

A Twitteren (X-en… ki a fene fogja X-nek hívni?) a Call of Duty-ra szakosodott CharlieIntel megosztotta az @algebra_sloth által publikált képeket, amik promóciós, marketinges képeken mutatják a Call of Duty: Modern Warfare III-at. Azért írjuk római számmal a játék nevét, mert a játékiparban súlyosan tetten érhető kreativitási hiány miatt ugyanaz lesz a játék neve mint a 2011-es Call of Duty: Modern Warfare 3-nak.

A képek a Monster Energy energiaitalos marketingkampányhoz kapcsolódnak, és láthatjuk a játék főszereplőjét, Price kapitányt, illetve talán Vladimir Makarov, a sorozat egyik bajkeverőjét is láthatjuk.

A szivárgást viszont nem töröltette az Activision Blizzard (eddig ugyanis erre vetemedett a Bobby Kotick vezette kiadó), hanem a Call of Duty Twitterén egy rövid üzenettel elismerte, hogy nem valami hoaxról vagy photoshoppolt képről van szó: „Huh… hétfő. Van valakinek egy felesleges energiaitala?”, ezzel is a Monsteres képpárosra hivatkozva. A 2023-as Call of Duty-t a Sledgehammer Games vezeti, és a múlt héten hallottuk, hogy a Call of Duty: Modern Warfare II karakterei (operátorai), fegyverei és bundle-jei jönnek az új részbe, ami eredetileg egy kiegészítőként indult, de mégis teljes értékű cím (és így teljes árú, 70 eurós játék) lett belőle. Ezt a részletet a kiadó még nem erősítette meg, ahogyan azt sem, hogy a tavalyi rész pályái és módjai is jönnek át a 2023-as felvonásra.

Kifejezetten szokatlan, de az idei Call of Duty még mindig nem lett hivatalosan bemutatva, ám erre hamarosan sort kerít az Activision Blizzard, ugyanis augusztus elején elindul a Call of Duty: Modern Warfare II és a Call of Duty: Warzone 2 ötödik szezonja, és eközben bemutathatja, mit tartogat idénre…

Forrás: VGC

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu