PlayStation Plus Essential: a 2023 augusztusi kínálat

Újabb hónapot tudhatunk maga mögött, szóval ismét ott tartunk, hogy a Sony közli, hogy az összes PlayStation Plus-előfizető mely játékokat adhatja augusztus folyamán ingyenesen a katalógusához, hogy ahhoz bármikor hozzá tudjon férni addig, amíg előfizetése le nem jár.

 

A legtöbb esetben itt szoktuk megemlíteni, hogy a francia billbil-kun kiszivárogtatta a hivatalos közlés előtt, hogy a következő hónapra melyik három játékot tartogatja a Sony (a júliusi kínálatot is így ismertük meg korábban), ám jelenleg (16:30-kor) nincsen információnk az augusztusi kínálatról, holott a megbízható szivárogtató Twitterén, illetve a Dealabsen is utánajártunk annak, hogy van-e valami, de ezúttal nem jártunk sikerrel. Úgyhogy a Sony három hónap alatt kétszer tudta megakadályozni, hogy akár napokkal is a hivatalos bejelentés előtt kitudódjon, mit kap a PlayStation Plus mindhárom szintje (Essential, Extra, Premium).

Az augusztusi kínálatot felejtősnek nevezhetjük. A hónap húzócíme a PGA Tour 2K23 (PlayStation 5, PlayStation 4), egy golfjáték. Európában ennek a sportnak nincs olyan nagy érdeklődési köre mint a tengerentúl. A második játék nem rossz, de ennek támogatása lényegében befejeződött. A Dreamsről van szó (PlayStation 5, PlayStation 4). A harmadik játék pedig az indie cím a listán – ez a Death’s Door (PlayStation 5, PlayStation 4). A három játék szeptember 4-éig lesz elérhető.

Emlékeztetőképp kiemelnénk, hogy július 31-éig még lehetősége van az előfizetőknek arra, hogy bepótolják a júliusi kínálatot, ami meglepően nagyobb játékkal erősített (igaz, mivel a franchise az Xbox 360 után a PlayStation 4-et részesítette egy havi exkluzivitással előnyben a DLC-ivel, ez nem olyan nagy meglepetés). A hónap utolsó napjáig még hozzá lehet adni a fiókunkhoz a Call of Duty: Black Ops Cold War-t (PlayStation 5, PlayStation 4 a Cross-Gen Bundle verzió miatt), az Alan Wake Remasteredet (PlayStation 5, PlayStation 4; a folytatás ősszel jön PlayStation 5-re, Xbox Series-re és PC-re), továbbá az Endling: Extinction is Forevert (PlayStation 5, PlayStation 4).

Forrás: PS Blog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu