Gyűjtői kiadás is készül az Alone in the Dark rebootból [VIDEO]

Nem fog sok példány készülni belőle, így a Pieces Interactive játékából korlátozott példányban hoz össze gyűjtői csomagot a THQ Nordic.

 

Az Alone In The Dark gyűjtői kiadásából mindössze ötezer példány készül, és már elő is lehet rendelni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re is az Amazonon, de mivel a site hivatalosan Magyarországon nincs még jelen, kihagyjuk a linkeket, és inkább rátérünk arra, hogy mit tartalmaz a csomag. Először is megkapjuk a játék egy példányát lemezen (PC-n is!), aztán mellé jár egy The Dark Man-szobor (kb. 26 centi magas), egy steelbook, egy Ostadte miniatúra (ez kb. 10 centis), de van még egy Ne Zavarj! ajtóakasztó, egy Derceto 1030 matricakészlet, és a gyűjtői kiadás DLC-ivel megkapjuk a fejlesztői kommentár módot, a retro horror szűrőpakkot, illetve az 1992-es Derceto kosztümszettet.

A gyűjtői kiadások számozottak. Az első húsz a THQ Nordic bécsi boltjából érhető el, a #21-#4999 a nemzetközi változat, amit a THQ Nordic online boltjából, vagy például Amazonról szerezhetünk be, az #5000-es csomag pedig a THQ Nordic anyacégének, az Embracernek a játékarchívumába (Embracer Games Archive) vonul. Az Alone in the Darkból készül PC-s lemezes kiadás is (a THQ Nordic példájából sokan, nagyon sokan tanulhatnának!), de ebből mindössze 3500 példányt gyárt le a kiadó. Az első húsz példány ismét a THQ Nordic bécsi boltjából érhető el, a #21-#3499 a nemzetközi boltokból és a THQ Nordic online shopjából kapható, és a #3500-as példány itt is az Embracer archívumának a része lesz. Legalább komolyan veszik a játékmegőrzést.

A gyűjtői kiadásból egy videót is készített a THQ Nordic. A tengerentúl a konzolos kiadásért 200 dollárt kérnek el, így 200 euró, azaz 80 ezer forint lesz errefelé (PC-n talán 10 euróval/4 ezer forinttal olcsóbb lesz). Az Alone in the Dark reboot október 25-én érkezik PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve PC-re (Steam).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu