A PlayStation 5 hamarosan megkaphat egy fontos, eddig mobil-exkluzív funkciót?!

TECH HÍREK – Új képernyőfotókon látható, hogy a Sony egy frissítéssel közvetlenül a PlayStation 5 konzolokba integrál egy korábban mobil-exkluzív funkciót.

 

 

Azok a játékosok, akik az elmúlt egy évet azzal töltötték, hogy szüntelenül dolgoztak a Sony PlayStation Stars programjában gyűjthető tárgyak feloldásán, hamarosan új helyet kapnak kedvenceik megjelenítésére. Úgy tűnik, hogy a PlayStation Stars integrációja a PlayStation 5-re is megérkezik. A korábban csak a Sony PlayStation App-on keresztül elérhető ingyenes hűségprogramban a játékosok PlayStation-játékok vásárlásával és játékával pontokat gyűjthetnek, termékeket vásárolhatnak, és gyűjtőelemeket oldhatnak fel.

Amikor a PlayStation Stars program tavaly elindult, a termékhűség-programok egyedülálló változatát hozta el az otthoni konzolok területére.

A különböző kampányok teljesítésével a PlayStation Stars-tagok játéktémájú digitális gyűjtőeszközöket oldhatnak fel. Valamint pontokat gyűjthetnek, amelyeket különböző nyereményekre, például PlayStation Store kreditre válthatnak be. Ezek a kampányok az olyan egyszerű tevékenységektől kezdve, mint például egy adott játék végigjátszása egy bizonyos időn belül, egészen az olyan nagyobb kihívást jelentő feladatokig terjednek, mint például az, hogy egy adott régióban az első játékosnak kell feloldania egy platina trófeát egy adott címben. A Sony PlayStation Plus programjának tagjai további pontokat szerezhetnek a PlayStation online áruházaiban vásárolt játékokkal is.

A TwistedVoxel nevű játékoldal beszámolója szerint a PlayStation 5 új frissítése végre közvetlenül a népszerű konzolba integrálja a PlayStation Stars funkciót. Azzal, hogy a játékosok a konzoljukon keresztül férhetnek hozzá a hűségprogramhoz, ahelyett, hogy ehhez egy külön mobilalkalmazást kellene használniuk, megszűnnek a súrlódások. A Sony több játékost tud bevonni a PlayStation Stars programba.

A Sony legújabb konzoljának tulajdonosai a PlayStation 5 adatvédelmi beállítások menüjén keresztül férhetnek hozzá az új funkcióhoz, ahol testre szabhatják, milyen információkat szeretnének megosztani másokkal a tagságukról.

A játékosoknak lehetőségük lesz arra, hogy megosszák PlayStation Stars-szintjüket más játékosokkal. Továbbá megjeleníthetik a programban eltöltött idő alatt megszerzett gyűjtőeszközeiket. A kiskorú játékosok magánéletének védelme érdekében, vagy talán csak azért, hogy a fiatalabb játékosok ne szúrjanak ki egy esetlegesen kockázatos, M-besorolású címekkel szerzett gyűjtőeszközt, ezek a lehetőségek csak a PlayStation Network felnőtt fiókjai számára lesznek elérhetőek.

Az, hogy a játékosok közvetlenül a PlayStation 5-ről elérhetik és megoszthatják PlayStation Stars-szintjüket és a feloldott gyűjthető tárgyakat. Ez okos lépés a Sony részéről. Segíthet növelni az érdeklődést a vállalat gyakran mellőzött hűségprogramja iránt.

Forrás: TwistedVoxel

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu