Wreckreation: így építheted meg a saját nyitott világú versenyző játékodat! [VIDEO]

A THQ Nordic bemutatta a Wreckreationt, egy új játékot, amelyben a játékosok maguk alakíthatják ki a saját 400 négyzetkilométeres nyitott világukat, a MixWorldöt. A játékban szabadon építhetünk pályákat, akadályokat, ugratókat és más elemeket, amelyeken autóversenyeket és kaszkadőr mutatványokat tarthatunk. A játék PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re jön.

 

A Wreckreation egy arcade stílusú versenyző játék lesz, amelyben a kreativitásunkra van szükség. A játékban nem csak vezethetünk különböző autókat, hanem magunk is tervezhetünk és építhetünk pályákat és akadályokat. A játék világa, a MixWorld, egy hatalmas nyitott tér, amelyet szabadon felfedezhetünk és alakíthatunk. A játékban egy szabad kamera nézetből helyezhetünk el elemeket a világban, mint például ugratókat, hurkokat, csapdákat és más látványos dolgokat. A játékban hét különböző rekordot állíthatunk fel minden úton, amelyen vezetünk: Drift, Air, Near Miss, Stunt, Crash és az egyszerűbb Time.

A játékban nem csak egyedül játszhatunk, hanem barátainkkal is összekapcsolódhatunk online. A játékban létrehozhatunk saját eseményeket és meghatározhatjuk a szabályokat. A játékban testreszabhatjuk az autóinkat is, például a színét, a kerekeit, a motorhangját és még sok más dolgot. A játékban 16 rádiócsatornát hallgathatunk, vagy akár a saját Spotify lejátszási listánkat is beállíthatjuk.

A Wreckreationt a Question Games fejleszti, akik korábban olyan játékokat készítettek, mint a The Magic Circle vagy a The Blackout Club. A Wreckreation lesz az első nyitott világú versenyző játékuk. A játék kiadója pedig a THQ Nordic lesz, akik több más új játékot is bemutattak a digitális bemutatójukon.

A Wreckreation még fejlesztés alatt áll, és még nem tudni pontosan, hogy mikor fog megjelenni. Egyelőre csak egy rövid előzetes videót láthattunk belőle, amelyben megcsodálhattuk a játék grafikáját és hangulatát. A videóban láthattuk azt is, hogy milyen elképesztő pályákat lehet építeni a játékban.

A Wreckreation egy nagyon ígéretesnek tűnő játék lesz, amelyben a fantáziánk szárnyalhat. A játékban rengeteg mókás és izgalmas pillanatot élhetünk át az autóinkkal és az általunk épített világgal.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu