PS Plus: tucatnyi új játékkal frissül ma az Extra és Premium szint – egyikük szuper kritikákat kapott!

A PS Plus előfizetők ebben a hónapban is új címeknek örülhetnek az Extra és Premium szinteken, ráadásul egyikük a friss Moving Out 2…

 

 

Ma jelenik meg a Moving Out 2 – a 2020-as Moving Out várva várt folytatása. Ha PS Plus Extra vagy Premium előfizető vagy, akkor szerencséd van. Ugyanis az előfizetéses szolgáltatáson keresztül már az első napon megkaphatod a címet – és a játékról csak úgy áradoznak a kritikák!

Összesen 17 ingyenes játékot kapnak az Extra és Premium szintek augusztusban. A katalógus ma, augusztus 15-én frissül. Az Extra előfizetők a Moving Out 2, Destiny 2: The Witch Queen, Lost Judgment, Destroy All Humans 2: Reprobed, Two Point Hospital: Jumbo Edition, Source Of Madness, Cursed To Golf, Dreams, PJ Masks: Heroes Of The Night, Hotel Transylvania: Scary-Tale Adventures, Lawn Mowing Simulator: Landmark Edition, Spellforce III Reforced, és Midnight Fight Express – ezt követi augusztus 29-én egy másik első napi megjelenés, a Sea of Stars. A Premium felhasználók számára a MediEvil: Resurrection, az Ape Escape: On The Loose és a Pursuit Force: Extreme Justice csatlakozik a katalógushoz.

Ma azonban a Moving Out 2-ről hallottunk ezt-azt, amely egy nagyszerű első napi megjelenésnek ígérkezik.

A Metacritic-en nagyon tiszteletreméltó 83-as pontszámot kapott. Érdemes megnézni, mit írnak róla a kritikusok. A TheSixthAxis szerint: „Ez egy közhelyes mondat, de ez nem akadályozza meg abban, hogy igaz legyen: ha szeretted a Moving Outot, akkor imádni fogod a Moving Out 2-t. Ez még több ugyanolyan kaotikus többjátékos akciót nyújt, mint amire már számítottál.”

A Push Square hozzátette: „Ha még több Overcooked-szerű kooperatív szórakozásra vágysz, a Moving Out 2 remek választás. A színes prezentáció, a pimasz humor és az egyre őrültebb szintek együttesen sikeres folytatást eredményeznek”, míg a WellPlayed véleménye: „Ritkán mondhatjuk, hogy a költözés szórakoztató, de az SMG Studio kooperatív parti folytatása több mint elég új ötletet és hozzáadott tartalmat vezet be ahhoz, hogy félre tudd tolni a hétvégi terveidet, hogy pakolj és pakolj.”

Kíváncsi vagy, miről szól a Moving Out 2? Packmore városa körül több interdimenzionális portál is megnyílt, amelyek téged és emelőtársaidat az idő térszerkezetének szakadásain keresztül küldik. A játék megvásárolható Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch és PC platformokon is – illetve PlayStation 4/5-re, ha nem vagy PS Plus előfizető.

Forrás: TheSixthAxis, Push Square, WellPlayed

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu