[GSC 2023] Tormented Souls II: Caroline Walker visszatér [VIDEO]

A címválasztás nem szerencsés továbbra sem, hiszen a névben levő Soulsból a FromSoftware játékaira gondolunk, ám ezúttal is egy túlélő horrorról van szó.

 

A díjnyertes túlélő horror folytatásában Caroline Walker visszatér, aki kísértetjárta kolostorok és más rémálomszerű helyszínek folyosóin leselkedhet. Készüljünk fel arra, hogy csak rögtönzött fegyverekkel felfegyverkezve szembe tudjon szállni félelmetes lényekkel, miközben kétségbeesetten próbáljuk megmenteni elátkozott húgunkat. A Wildberger kórházi incidens után Caroline normális életre vágyik, de a sorsnak azonban más tervei vannak, és Caroline húga, Anna egy rejtélyes betegség áldozatává válik, vért köhög, feketék a szemei, valamint gyakran elveszti eszméletét. A hagyományos gyógymódok hiábavalónak bizonyulnak, mivel Anna hol eszméletét veszti, hol nem, és csak azért ébred fel, hogy tintás vérgolyókat köhögjön fel. Mivel nincs hová fordulnia, Caroline a természetfelettihez és egy ősi, tiltott rituáléhoz fordul…

Puerto Millert, egy távoli, nyugtalanító múltú dél-amerikai közösséget évszázadokkal ezelőtt alapította a titokzatos Ismuit törzs, egy kisebb vallási rend, amely elzárkózott a külvilággal való kapcsolattól. A város omladozó homlokzata alatt azonban egy ősi, kimondhatatlan borzalom rejtőzik. Irányítsuk Caroline-t egy hírhedt kolostor árnyékos termein keresztül, és bukkanjuk rémálomszerű, látszólag egy másik világból származó helyszínekre. Használjuk a logikát és az érvelést, hogy kapcsolatot teremts a környezetben talált tárgyak és a sokféle, bonyolultan megtervezett rejtvény között. Vizsgáljuk meg és kombináljuk az inventory-ban lévő tárgyakat, hogy nyomokat fedezzünk fel és feloldjuk a fátylat az utat beborító sötét rejtélyekről.

Egy olyan világban, ahol minden árnyék kimondhatatlan borzalmakat rejt, a túlélés érdekében meg kell választanunk a csatáinkat, és gondosan kell gazdálkodni a szűkös erőforrásokkal. Minden sarok ellenséget rejthet, így az erőforrás-gazdálkodás a túlélés kulcsa. Kombináljuk kreatívan az erőforrásokat, hogy feloldhassuk a csavaros rejtélyeket, és mélyebbre ássunk az utunkat beborító sötét rejtélyekbe.

A Tormented Souls II-n a Dual Effect dolgozik. A PQube 2024-ben adja ki PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve PC-re (Steam, GOG, Epic Games Store).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu