Vadonatúj játék verte meg a Baldur’s Gate 3-at eladásokban a Steam listáján!

A Steam-en egy új játék került az eladási lista élére, amely nem egy fantasy szerepjáték, hanem egy sci-fi akciójáték. A Baldur’s Gate 3, amely augusztus eleje óta vezette a listát, most a második helyre csúszott le, mert megjelent az Armored Core 6, amely a népszerű japán fejlesztőstúdió, a FromSoftware legfrissebb alkotása. A játékot tegnap adták ki, és már az első napon nagyon sokan megvették. A játékosok és a kritikusok is nagyon pozitívan fogadták a játékot, amelynek Steam-en nagyon jó, míg a Metacritic-en kiváló az értékelése.

 

Az Armored Core sorozat már régóta létezik, hiszen az első része még a kilencvenes években jelent meg, és azóta számos folytatást kapott. A játékok lényege, hogy a játékosok óriási robotokat irányítanak, amelyeket saját maguk alakíthatnak ki. A robotokkal különféle küldetéseket teljesítenek egy háború sújtotta világban, és harcolnak más robotokkal, katonákkal vagy akár óriás lényekkel is. A játékok nehézsége is magas, ahogy az a FromSoftware-től megszokott.

Az Armored Core 6 azonban nem csak egy újabb rész a sorozatban, hanem egy teljesen új élményt nyújt. A játék grafikája lenyűgöző, a mozgás dinamikus és sokoldalú, a harc pedig izgalmas és változatos. A játékosok nem csak földön, hanem levegőben is manőverezhetnek robotjaikkal, és kihasználhatják a hatalmas pályák adta lehetőségeket. A játék története is érdekes, amelyben egy háború sújtotta világban kell helyt állniuk a játékosoknak.

A játék most hatvan dollárért kapható Steam-en, és ha már rendelkezel egy Steam Deck-kel, akkor még jobb hírünk van: a játék játszható ezen az eszközön, ami azt jelenti, hogy fut rajta, bár nem garantált, hogy tökéletesen. De ha nem bánod néhány apróbb hibát, akkor élvezheted ezt az elképesztő játékot bárhol és bármikor.

Forrás: Comicbook

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu